The London Smokey Look | #LOTD

Vandaag laat ik je stap voor stap zien hoe je The London Smokey Look maakt, met allemaal producten van Rimmel London. Vorige week maakte ik slechts een ooglook, maar nu maak ik mijn hele gezicht op. En ja, zelfs een beetje shapen! Dit vind ik echt een fijne look om ’s avonds te dragen of naar een feestje. Het geeft een zwoele blik en heerlijke glam op de lippen.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

De look begin ik met een goede basis van foundation en concealer. Dit is als het ware de schone canvas om op te schilderen. Zoals altijd trap ik af met mijn wenkbrauwen. Deze borstel ik in shape en teken ze daarna in met de Eyebrow Pencil in 002 hazel.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Vervolgens highlight ik mijn wenkbrauwbot en ooghoek met Brow This Way Highlighting Pencil in 002 Shimmer. Uit het Glam’Eyes HD 5 Colour Eye Shadow palette 022 Brixton Brown pak ik als eerst de donkerste kleur. Deze zet ik in V-vorm aan in mijn buitenste ooghoek en blend deze uit in de crease. Door de V-vorm worden je ogen optisch gelift en lijk je wakkerder!

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Op mijn bewegend ooglid gebruik ik de middenbruine kleur en blend deze naar boven uit met de donkerste kleur.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

De rode tint breng ik in het midden van mijn bewegend ooglid aan, van boven naar beneden. Doordat hier wat glitters inzitten valt dit op en ziet het eruit alsof het licht hier altijd opvalt.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Met de middenbruine en lichtbruine kleur breng ik een streep aan onder mijn onderste wimperrand. Dit doe ik van buiten naar binnen, van donker naar licht.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Mijn binnenste ooghoeken licht ik extra op door de lichtste kleur uit het pallet te gebruiken en deze iets in het bewegend ooglid over te laten lopen. In tegenstelling tot de volledige winged eyeliner die ik normaal maak, doe ik dit keer een halve. Ik begin dus halverwege het ooglid en maak een subtiele wing. Deze loopt in lijn met de V die ik eerder maakte met oogschaduw. De wing zet ik aan met de Colour Precise Eyeliner van Rimmel.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

De ooglook is natuurlijk niet af zonder een goede lik mascara. Hiervoor gebruik ik de Rimmel Volume Colourist mascara in 001 Black.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Dan kan ik aan de slag met shapen. Dit lijkt heel moeilijk, maar dat valt best mee! Ik gebruik Rimmel’s Sculpting Palette uit de KATE! collectie in de kleur 002 Coral Glow. Ik zuig mijn wangen naar binnen. Hierdoor ontstaat een lijn. Dit is de lijn die je donker wilt maken, want hierdoor lijkt je gezicht slanker. De bruine kleur is hiervoor geschikt, dit is de middelste uit het pallet. Ik gebruik een schuin afgesneden poederkwast. Bij je oor kun je het iets donkerder aanzetten en richting je mond steeds vager. Stop halverwege je gezicht.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Daarboven breng je de glow aan! Dit is de bovenste uit het pallet en hiervoor gebruik ik een platte kwast die ik stempelend gebruik.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Met een klein beetje kleur in je gezicht zie je er altijd gezond uit! De Blush Colorer breng ik daarom lichtjes aan op de appeltjes van mijn wang. Door breeduit te lachen zie je waar die zitten! Deze breng ik aan met een ronde blush kwast.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Het enige wat nu nog mist is een mooie lipstick. Rimmel’s Moisture Renew Sheer & Shine in de kleur 500 spat van het scherm af! Het is een mooie rode kleur, die ook wel wat koraal-oranje’s in zicht heeft. Het is een hele zachte formule die je lippen niet uitdroogt. Erg fijn!

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Zo en nu ben ik helemaal klaar voor een feestje!

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Ik ben erg benieuwd wat je van deze look vind en of het iets is wat jij ook zou dragen! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Mariska schreef:

    Oeh vind die lipstick ook mooi! Staat je goed 😀

    Liked by 1 persoon

  2. ikhouvanbeautynl schreef:

    Leuk gedaan! Ik denk dat het voor mezelf wat te donker zou zijn, maar jou staat het heel mooi.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s