Summer wishlist

Jaaa het vakantiegeld komt eraan en naast dat ik het grote deel apart zet om daadwerkelijk aan een vakantie te besteden (hoewel we nog geen concrete plannen hebben wil ik nog wel op zonvakantie ergens binnen nu en 6 maanden… En dan nog de stedentripjes met vriendinnen!) heb ik besloten dat ik nog wat leuke dingen voor mezelf mag kopen. Want ja, je moet jezelf af en toe lekker verwennen. Ik maakte daarom een summer wish list van dingen die ik nog graag zou willen (en ja, niet allemaal tegelijk want dan is in 1x alles op!)

homeofdaisies summer vibes zomer wishlist vakantiegeld geld winkelen shoppen wensen wens wenslijst fotografie camera schoenen flats pink soft slip-ons zonnebril op sterkte van haren zonnebril tuin wonen achtertuin werk werken solliciteren job trap deco trapje homedeco vakantie zomer zomervakantie bruine benen M&M's blauw

homeofdaisies summer vibes zomer wishlist vakantiegeld geld winkelen shoppen wensen wens wenslijst fotografie camera schoenen flats pink soft slip-ons zonnebril op sterkte van haren zonnebril tuin wonen achtertuin werk werken solliciteren job trap deco trapje homedeco vakantie zomer zomervakantie bruine benen M&M's blauw

 

1. Flats: Ik wil heel graag leuke flats/slip-ons. Deze zijn van Van Haren en ik vind dat zachtroze echt heel vrolijk en zomers!

2. Zonnebril op sterkte: Ik heb nu een zonnebril op sterkte van vorig jaar, maar de sterkte is niet meer zo goed. Daarom heb ik sneller hoofdpijn en heb ik erg last als ik van mijn gewone bril switch naar zonnebril (of terug). Tijd voor een nieuwe dus!

3. Jochem is druk bezig met de tuin, maar ik hoop echt dat ik binnenkort snel écht van de tuin kan genieten. Een terrasje, mooie planten en bloemen, zithoek en misschien een vijvertje.

4. Niet om te shoppen, maar wel op mijn wishlist: een nieuwe job! Ik ben druk op zoek en ben wel met wat dingen bezig, maar helaas nog geen concreet uitzicht op een nieuwe werkgever. Dus duimen dat ik snel meer zekerheid heb! Kan ik misschien álles van mijn wishlist shoppen 😉

5. Deco trapje: Ik vind deze zó leuk hè! Ik heb er al meerdere keren mee in mijn handen gestaan maar tot nu toe nog steeds niet gekocht. Deze zou ik in mijn kantoor zetten of misschien in de slaapkamer…

6. Mede door de onzekerheid van werk hebben we nog geen zomervakantie geboekt. We waren sowieso van plan (als we het gaan doen) het in het na-seizoen te doen (september of oktober). Hopelijk komt het er nog van om wat te boeken of nog iets langer te sparen voor een verre reis in de winter.

7. Mijn huidige camera is aan vervanging toe. Ik heb sinds een tijdje een donkere vlek in beeld, waardoor ik altijd rekening moet houden dat ik een deel van de foto moet afsnijden in de bewerking. Ook wil hij niet altijd scherpstellen of stelt hij verkeerd scherp (dus niet op mijn gezicht maar op de achtergrond.. handig ook als je daar pas achterkomt als je alles hebt geschoten…) Ik heb me nog niet verdiept in welke camera ik dan zou willen, maar waarschijnlijk wel een spiegelreflex, met een scherm die kan draaien (zodat ik zie wat ik doe in selfie-modus), die mooie scherpte/diepte kan maken, qua kleurbalans goed is (niet te rood of te blauw), het liefst niet al te zwaar qua gewicht is én betaalbaar. Ja, ik heb nogal een wensenlijst 😉 Als je tips hebt, laat het weten in de comments!

8. Zoals ieder jaar zou ik zó graag bruine benen willen hebben. Volgens mij heb ik gewoon geen pigment daar. Ze zijn zo wit dat de zon er gewoon op afketst. En vorig jaar waren de zelfbruiners ook niet bepaald een succes…

9. Blauwe M&M’s! Ik heb daar al een tijdje zin in maar vergeet ze telkens te kopen als ik in een grote supermarkt ben. Grrrr! (alhoewel het misschien wel goed is dat ik er niet aan denk haha!)

Heb jij al bedacht wat je met je vakantiegeld gaat doen? Ga je het besteden aan een vakantie of aan shoppen? Of ga je het sparen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s