Ikea & Xenos Shoplog | Video

Tweede Pinksteren is volgens mij een mooie dag om te winkelen. En zeker woonwinkels als Ikea en Xenos zijn bij mij favoriet! Ik ging natuurlijk voor 1 ding en kwam met véél meer thuis. Maar hé, that’s life. Vandaag trakteer ik jou daarom op een fijne shoplog waarin ik alle items laat zien. 

homeofdaisies ikea xenos shoplog video youtube youtuber woning wonen winkel winkelen shoppen shopping interieur interior inspiratie inspo inspiration

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. diyaata schreef:

  Zo leuk die flessen! Ik ben zo’n muts die koopt dan iedere keer een andere waterkaraf oid en vervolgens vergeet ik ze te gebruiken… De cactus trend is hier in huis nog niet doorgekomen maar misschien moet ik er toch aan gaan geloven haha 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Jolet schreef:

  Die poezenkussen is cool, haha!

  Liked by 1 persoon

 3. Bettie schreef:

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht. Die kattenkussen is erg leuk. Toch maar eens gaan kijken, want ik als kattenliefhebber heb dat natuurlijk nodig.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s