Rimmel Londen producten | Eerste indruk + look

Misschien had je het al gehoord, maar onlangs ontving ik een prachtig pakket van Vera Camilla en Rimmel London. (Zie ook de unboxing van alle producten) Vandaag probeer ik de oogproducten voor het eerst uit, geef je mijn eerste indruk én natuurlijk een stap voor stap look. 

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

Mijn gezicht houd ik verder neutraal, het enige niet-Rimmelproduct dat ik gebruik is concealer. In het pakket zaten twee verschillende wenkbrauwproducten, te weten Brow This Way Sculpting Kit in kleur 002 Medium Brown en Professional Eyebrow Pensil in kleur 002 Hazel. Omdat ik het verschil goed wil zien gebruik ik het ene product op de ene wenkbrauw en de andere op de ander. Ik begin met het poeder. Deze voelt in eerste instantie wat korrelig en het lukt me niet goed om strakke lijnen te maken, ondanks dat ik het aanbreng met een wenkbrauwpenseel (niet de bijgeleverde). Na een paar keer goed bijwerken met een wattenstaafje ben ik redelijk tevreden en breng ik de bruine wax aan met het bijgeleverde kwastje.

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

Aan de andere kant gebruik ik het potlood. Ik moet zeggen dat dit super snel werkt en het borsteltje dat op de dop zit werkt ook fijn om je wenkbrauwharen in shape te brengen. Ook de kleur is heel goed. Eigenlijk verwachtte ik dat beide items te licht zouden zijn maar het klopt toch. Mijn voorkeur gaat wel uit naar het potlood omdat dit veel strakker aanbrengt!

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

Met de Brow This Way Highlighter Pensil in kleur 002 Shimmer breng ik direct wat highlight aan op het wenkbrauwbot en in de ooghoeken. Dit product geeft veel pigment af, maar is wel wat korrelig. Gelukkig is dat zo opgelost door het even iets te blenden met je vinger.

Dan is het tijd voor mijn ogen. Ik ontving het pallet Glam’Eyes HD 5 colour Eye Shadow in de kleur 022 Brixton Brown. Hier zitten 5 verschillende kleuren in. Een licht gouden high lighter, een middenbruin/groene kleur, warm donkerbruin en een koelere donkerbruin die naar het zwart trekt. In het midden zit een bijna koperrode kleur. Vooral naar die laatste ben ik erg benieuwd!

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

Ik begin met de middenbruine kleur die ik overigens wat meer legergroen had verwacht. Maar hij is dus echt meer bruin en qua pigment blijft hij redelijk licht. Deze breng ik aan in de arcadeboog en gebruik ik als transitiekleur.De archadeboog zet ik met de kleur linksonder goed aan en maak hiermee een zogeheten ‘cut crease’. Deze blend ik ook schuin naar beneden uit in mijn buitenste ooghoek. Hierdoor wordt mijn oog optisch gelift. Op het bewegend ooglid breng ik de koperrode kleur aan. Wow, zo gaaf!

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

Met de Colour Precise Eyeliner maak ik een kleine wing. Onder mijn ogen breng ik met de Soft Kohl Kajal Eyeliner Pencil in de kleur 011 Sable Brown een lijn aan en deze trek ik gelijk met de wing door in mijn buitenste ooghoeken.

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

De ooglook is pas écht af met een likje mascara. De Rimmel Volume Colorist 001 Black is serieus een van de fijnste mascara’s die ik ooit heb gebruikt. Ik zal er binnenkort nog een uitgebreide review van doen, maar de separatie en lengte is ongekend. En nee, dat zeg ik niet omdat ik dit heb gekregen. Ik ben fan!

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

Volgende week zie je weer een nieuwe look en dan ook met de andere producten die ik van Rimmel London en Veracamilla.nl heb gekregen. Ben je benieuwd wat ik dan ga maken? Houd dan de blog en Instagram zeker in de gaten!

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

Ik ben benieuwd wat je vindt van de ooglook die ik heb gemaakt én van de producten die ik je heb laten zien. Enne, wenkbrauw vind je beter gelukt? Was je al bekend met één (of meerdere) van deze Rimmel London producten? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Akosua schreef:

  Dat oogschaduwpallette vind ik ook heel mooi. Ik heb het vaak mee op vakantie genomen tot die stuk ging. Hij is handig voor meer subtiele looks, maar ook voor wat meer drama. Die kopertint was bij mij ook favoriet.

  Liked by 1 persoon

 2. diyaata schreef:

  Wat een prachtig palette! Geslaagde look hoor 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. ikhouvanbeautynl schreef:

  Mooie look! Ik vind de kant met het wenkbrauwpoeder toch iets natuurlijker ogen. Maar beide wenkies zien er goed uit hoor!

  Liked by 1 persoon

 4. joyceelise schreef:

  Hele mooie look heb je er mee gemaakt, staat ook super bij je haarkleur!

  Liked by 1 persoon

 5. Jolet schreef:

  Ik heb de producten ook, ze bevallen echt heel goed!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s