Favo plekjes in huis | HOME

Inmiddels wonen we al bijna twee maanden in ons huis en stukje bij beetje wordt het steeds meer ons plekje. Met een aantal projectjes nog lopende (lees: complete tuinverbouwing + aanpassingen aan keuken en badkamer) is het zeker nog niet af. Maar huiselijk is het zeker! Vandaag deel ik mijn favo plekjes in ons nieuwe huis en geef je hiermee een achter onze voordeur.

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Het huis voelt natuurlijk niet als thuis zonder Bailey ❤

Er is me een aantal keer gevraagd om een home tour te doen. Ik heb besloten dit niet te doen en zal je uitleggen waarom. Ons huis is ons privédomein. Ik ga daarom geen plattegrond maken van onze woning en aankruisen waar je precies moet zijn om bepaalde spullen te vinden. Dan kan ik net zo goed de voordeur openlaten en een bord in de tuin zetten voor de inbrekers. In mijn vlogs, video’s en social media zie je al best wel wat delen van mijn huis. De keuken, de zitkamer, de eethoek en natuurlijk mijn kantoor. Maar met de volgende foto’s krijg je zeker een beeld van hoe de sfeer en inrichting is!

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Zithoek
Toen de bank eenmaal tegen de blauwe muur aanstond, voelde het meteen als thuis. Ik kende Jochem nog niet zo lang toen hij de bank ging kopen. Ik ging met hem mee om de definitieve keuze door te geven en daarom voelt het ook een beetje alsof het mijn keuze was. Het raam met leuke decoratie, het rolgordijn en de drie tafeltjes maken het helemaal af. Het vloerkleed kwamen we tegen nog voordat we helemaal zeker waren dat we het huis konden kopen. Het was zo’n mooie aanbieding dat we hem wel móesten kopen. Hij heeft dus een hele tijd opgeslagen gestaan voordat we ervan konden genieten. Het blauw van de vloer en de muur had ik al lang in mijn hoofd. Eerst vond ik het wel erg heftig, maar inmiddels ben ik er aan gewend. Het is wel fleurig in huis, want de rest is heel wit. Waarschijnlijk komen er op deze muur nog fotolijstjes te hangen, maar ik ben er nog niet precies uit hoe, dus dat komt nog wel. Voor nu ben ik er in elk geval heel blij mee!

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Eetkamer
De eetkamer heeft een ware transformatie doorgemaakt. Wow, wat ziet het er anders uit nu de lampen en onze trouwfoto hangen! Hier zie je duidelijk onze visie voor de industriële look die we voor ogen hadden.

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Koloniale kast
Op Marktplaats kwam ik een prachtige Koloniale kast tegen voor écht bijna niks. Hij is niet te tillen (sorry Jochem & Harmen voor jullie rug!), maar de details zijn prachtig. Ik wil hem eigenlijk schilderen, maar ik vind het steeds minder storend dat hij niet dezelfde houtkleur heeft als onze andere meubels. Van origine is het een TV kast, maar wij gebruiken het gewoon als opslag. Want we missen wel de ruimte van onze mega buffetkast uit het oude huis.

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Toilet
In het toilet en de badkamer zaten deze prachtige tegels. Dit vind ik wel echt een eyecatcher! Het is enerzijds heel speels door de trapsgewijze, geribbelde vormen en anderzijds voelt het erg natuurlijk aan door het kleurgebruik van de stenen. Dit gevoel heb ik doorgevoerd in de aankleding, met natuurlijke tinten en materialen. En onze verjaardagskalender past er wat mij betreft perfect bij! Om nare geurtjes te voorkomen zet ik de soy scent brander aan wanneer we gasten hebben.

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Kantoor
Met mijn kantoor ben ik ook zó blij! (sorry voor alle uitroeptekens, ik ben gewoon rete enthousiast!) In het vorige huis deed mijn kantoor tevens dienst als logeerkamer, schoenenkamer en opslagruimte. Nu is de kamer 2x zo groot én helemaal voor mij alleen: yay! Het uitzicht is fijn, er is veel licht door het grote raam en mijn bureau past er mooi onder. De muren zijn allemaal wit (helaas niet spierwit, dat ga ik wellicht nog eens veranderen) maar daardoor ideaal voor fotografie. Daarover gesproken: ik kan nu ook ongegeneerd mijn lampen, statieven en andere ‘rommel’ laten staan als ik er klaar mee ben, want niemand heeft er last van. Ik heb bovenop de kasten al wat leuke hoekjes gecreëerd die ik regelmatig verander wanneer ik foto’s maak.

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Oké, fotograferen met tegenlicht is niet zo handig. Normaal is ’t natuurlijk wél handig 😉

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Keuken
De keuken is een van mijn favo plekken. In tegenstelling tot de meeste woningen zit deze aan de voorkant. Omdat er nu nog geen andere woningen staan (komt helaas nog wel) heb ik daar vrij uitzicht. Geweldig! Zoals eerder gezegd, er zullen nog wat aanpassingen worden gedaan aan de keuken, zoals een ander blad. Maar met deze hoekjes ben ik in elk geval al heel blij!

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Overig
Verder ben ik heel blij met het feit dat we nu een grote tuin hebben. Zoals je in de weekvlogs wel hebt gezien, dat is nog een grote jungle van onkruid. Jochem is bezig met het uitgraven van een van de terrassen en gaat straks stukje bij beetje alles aanleggen. Ik hoop binnenkort in elk geval een terras te hebben om te zitten! Daarnaast hebben we nu een grote kledingkast die héél fijn is. Er komt nog een schoenenkast (moet op maat gemaakt worden) en een grote spiegel en dan is ook de kledingkamer helemaal af. Kan mijn trouwjurk ook eindelijk uit de zak op de pop! Van het feit dat we nu een zolder hebben (vorige huis hadden we helemaal geen berging) word ik ook héél gelukkig. Niet dat het een gezellige ruimte is, maar ik kan wel lekker opruimen en alles buiten beeld zetten. En het vooruitzicht van de aanpassingen van de badkamer toveren ook een lach op mijn gezicht. De slaapkamer is ook nog niet helemaal af, want achter het bed komt nog een hele toffe fotowand. Die zul je vast nog wel zien.

homeofdaisies een kijkje achter de deur schermen huis home interieur interor inspo inspiratie hometour bailey woonkamer slaapkamer keuken eetkamer toilet kantoor thuiskantoor spullen wonen woning samenwonen huis gekocht nieuwbouw nieuwbouwwoning

Wat vind jij het mooiste stukje uit mijn huis? Heb je zelf een favo plekje in je eigen woning? Ik ben benieuwd! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. byhermiej schreef:

  Ohhhhhh je tv kast… Ben er verliefd op!!! Wat leuk allemaal!!! Goed gekozen!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel 😀 ben er ook super blij mee xo

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s