THE UNSUCCESFUL ADULTING | TAG

Als je 28 bent, getrouwd en onlangs je dromerige koophuis hebt betrokken zou je toch wel volwassen moeten zijn… toch? Nou, niets is minder waar want soms voel ik me nog steeds die opstandige puber die nergens zin in heeft (alleen in chips eten op de bank in pyjama en film kijken). Tijd dus om de Unsuccesfull Adulting Tag in te vullen. Kunnen jullie mooi beoordelen hoe het gesteld staat met dat ‘volwassen’ zijn 😉 

homeofdaisies unsuccesfully adulting tag foto foto's volwassen volwassenen 28 jaar huisje boompje beestje getrouwd huis stappen uitgaan feest feesten funfest

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Hahaha ik smeerde als kind vaak boter en hagelslag op koekjes die ‘basic’ waren. Dus bijvoorbeeld op een speculaasje of zandkoekje. Nu heb ik dat laatst gedaan op een bastognekoek. Hmmm! Of dat nu per sé kinderachtig is weet ik niet, maar het deed me wel aan vroegahh denken.

homeofdaisies unsuccesfully adulting tag foto foto's volwassen volwassenen 28 jaar huisje boompje beestje getrouwd huis stappen uitgaan feest feesten funfest

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Minder vaak dan goed voor me is. Vanwege mijn chronische ziekte HMS ben ik bijna altijd moe en 9 uur slaap helpt daarbij. Alleen is het de laatste maanden zo druk en hectisch in ons leven dat het er vaak niet van komt om voor 22.30 uur naar bed te gaan. Eens in de zoveel tijd stort ik dan dermate in dat ik om 20.30 uur met een kop thee en een boek naar bed ga, dan slaap ik vaak snel.

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Goh, dat zou ik zo even niet kunnen zeggen. Maar ik ben wel gek op Disney en Pixar films, dus Shrek, Madagascar en The Lion King komen regelmatig voorbij als ik film wil kijken.

homeofdaisies unsuccesfully adulting tag foto foto's volwassen volwassenen 28 jaar huisje boompje beestje getrouwd huis stappen uitgaan feest feesten funfest

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Poeh, wat vergeet ik niet? Jochem zei laatst nog dat als mijn hoofd niet vast had gezeten ik die  al lang kwijt was geraakt. Ik ben behoorlijk chaotisch en daarom moet alles bij mij een vaste plek hebben anders weet ik niet waar het ligt. Daarom ben ik ook dol op lijstjes maken, want anders vergeet ik de helft weer.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Telt de tuin ook? Want ik ga best in mijn pyjama even de tuin in of de vuilniszak in de container gooien. En toen ik een paar jaar geleden werkloos was ging ik wel eens boodschappen doen in mijn joggingbroek. Het was winter, dus niemand zag dat ik onder die winterjas geen BH droeg #omgthatsbad #isthatweird

homeofdaisies unsuccesfully adulting tag foto foto's volwassen volwassenen 28 jaar huisje boompje beestje getrouwd huis stappen uitgaan feest feesten funfest

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
Schaamteloos, maar ik heb er echt heel veel. Mijn oma zegt altijd “wat leeft moet lucht hebben” en daarom gaat lucht er bij mij altijd gewoon uit, waar ik ook ben.

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Ja! Zeker toen ik zo slim *kuch* was geweest om voor Jochem bijna dezelfde sokken te kopen als die ik al had en er daardoor veel van mijn sokken zijn overleden omdat hij die natuurlijk niet paste, zijn er veel singles in mijn kast te vinden.

homeofdaisies unsuccesfully adulting tag foto foto's volwassen volwassenen 28 jaar huisje boompje beestje getrouwd huis stappen uitgaan feest feesten funfest

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Lelijk? Alle emoji’s zijn awesome! Ik ben groot fan van emoji’s en gebruik ze daarom na bijna elke zin.

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?
Ik ben een ware taal-nerd. Handig als je getrouwd bent met een dyslecticus… Ik verbeter alles en iedereen als ik een fout ontdek. Zowel in spreek- als in schrijftaal.

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Een tijdje geleden wilde ik chocolat chip cookies maken. Volgens mij had ik me niet goed aan het recept gehouden, plus ik was moe, plus het moest even last minute voor m’n blog… Nee, geen goede combi want ze waren helemaal uitgelopen en knapperig zijn ze nooit geworden. In de prullenbak ermee!

homeofdaisies unsuccesfully adulting tag foto foto's volwassen volwassenen 28 jaar huisje boompje beestje getrouwd huis stappen uitgaan feest feesten funfest

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Ik word altijd héél snel rood. Krijg stressvlekken in mijn nek. Voel me kriebelig. Ga aan mijn gezicht of haar pulken. Nee, ik kan het niet zo goed verbergen als ik me niet op mijn gemak voel.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Rekeningen verstop ik niet, want ook die hebben een vaste plaats. Anders vergeet ik ze doodleuk te betalen. Het enige wat ik zou verstoppen zijn bonnetjes van alle spullen die ik bij de drogist heb geshopt #neehoorschatdathebikalsuperlang #noshamehomeofdaisies unsuccesfully adulting tag foto foto's volwassen volwassenen 28 jaar huisje boompje beestje getrouwd huis stappen uitgaan feest feesten funfest

 

En hoe staat het met jullie volwassenheid? 😉 Neem deze tag zeker over! xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marushi schreef:

  Oeh!!! Deze is echt leuk hahah past ook goed bij mij, ik ga hem even van je stelen! 😉 -x-

  Liked by 2 people

 2. ikhouvanbeautynl schreef:

  Leuke tag haha! En wat een goed idee van die koekjes haha. Lijkt me best lekker 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Tamara TS schreef:

  Wat een leuke tag! Ik ga hem zeker even bewaren en een keertje invullen! En hagelslag op koek is gewoon erg lekker!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s