Johnny Doodle Fudge 3 smaken | Review

De afgelopen maanden kon je geen (food)blog openen of er werd Johnny Doodle chocolade gereviewd. Hartstikke leuk natuurlijk, jammer voor mij dat ik op geen enkele perslijst sta… De verpakkingen zien er super tof uit, een hele stoere, drukke en aantrekkelijke vormgeving. Wist ik véél dat ze ook fudge hadden! Tot ik er bij Kruidvat bijna over struikelde. Een mega mand vol met 4 verschillende smaken Johnny Doodle Fudge en dat voor maar 99 cent per zak. Ik plukte alle smaken eruit – chocola, vanille, salty caramel – en gooide enkel run & raisins terug omdat dat niet zo mijn ding is. Proeven maar! 

homeofdaisies johnny doodle fudge chocolat chocolade vanille salty caramel zout review snoep karamel proeven proberen kruidvat koopjeshoek goedkoop proberen try

Over de verpakking raak ik niet uitgesproken. Ze zijn écht héél tof! De diverse smaken zijn niet alleen te onderscheiden door de naam en kleur, maar dus ook door het design. De kleuren van drie zakken lopen iets uiteen en de geschreven teksten op de voorkant ook. Ondanks de ‘drukke’ vormgeving, spring het logo van Johnny Doodle echt van de zak.

homeofdaisies johnny doodle fudge chocolat chocolade vanille salty caramel zout review snoep karamel proeven proberen kruidvat koopjeshoek goedkoop proberen try

Je kunt de zak openmaken door een reepje van de bovenkant te scheuren. Daaronder vind je een drukstrip waarmee je hem na gebruik weer kunt sealen, zodat de fudge lang lekker blijft. Maar wat mij betreft is dat overbodig, want fudge gaat met mij meestal niet langer dan één Netflix binge-watch mee. But that’s just me 😉

De drie variaties die ik dus kocht zijn:
– Choco late ! Fudge
– Vanilla Fudge
– Salty Caramel Fudge

homeofdaisies johnny doodle fudge chocolat chocolade vanille salty caramel zout review snoep karamel proeven proberen kruidvat koopjeshoek goedkoop proberen try

Chocola, vanille en karamel kennen we vast allemaal wel, maar salty caramel was voor mij echt een nieuwe fudge smaak. Daar was ik dan ook het meest benieuwd naar. Toch begon ik met de twee bekendere smaken, gewoon om te zien of deze aan mijn verwachtingen voldeden. Want die waren best hooggespannen na al die goede verhalen.

homeofdaisies johnny doodle fudge chocolat chocolade vanille salty caramel zout review snoep karamel proeven proberen kruidvat koopjeshoek goedkoop proberen try

En ik moet zeggen… ze vielen me (helaas!) een beetje tegen. Ik heb echt het gevoel dat er meer aandacht, tijd en geld is gestoken in de vormgeving dan daar waar het uiteindelijk om gaat: de fudge. Als ik het vergelijk met de fudge van de concurrent zit er gewoon minder smaak aan. Het formaat van de brokjes is prima, ze zijn erg zacht van structuur en bijten daarom goed door. De fudge smelt lichtjes in je mond, alleen mis ik de smaak van het product zelf. Dat heb ik overigens bij de vanille-variant erger dan met de chocolade. Ik moet erbij zeggen dat het zeker niet vies is of slecht, ik had er gewoon wat meer verwachting van. De zakken komt zeker wel leeg, wees maar niet ongerust 😉

homeofdaisies johnny doodle fudge chocolat chocolade vanille salty caramel zout review snoep karamel proeven proberen kruidvat koopjeshoek goedkoop proberen try

Dan de salty caramel. Net als toen ik voor het eerst caramel-seasalt chocolade probeerde, moest ik ook hier even wennen aan de sensatie. Zoet en zout, het blijft gek. Maar héél lekker! Dit prikkelt wel echt de zintuigen. Wanneer de fudge lichtjes smelt in je mond proef je eerst het zachte en zoete en dan komt opeens de zoute explosie vrij. Wow! Dit is wel echt een fudge waarbij je bij ieder brokje de tijd moet nemen om te genieten. Het door je mond moet laten gaan, van de ene naar de andere kant. Zachtjes kauwen, de smaken vrij laten komen en je zintuigen het werk laten doen. Ja, de Salty Caramel Fudge is zeker een winnaar!

homeofdaisies johnny doodle fudge chocolat chocolade vanille salty caramel zout review snoep karamel proeven proberen kruidvat koopjeshoek goedkoop proberen try

Dus kom je in het schap Johnny Doodle Fudge tegen: gooi dan zeker Salty Caramel in je mandje. De andere varianten kun je ook prima meenemen, maar die zijn beter om gedachteloos tijdens een #Netflix&Chill avondje weg te werken.

Wist je trouwens dat de fudge van Johnny Doodle vegetarisch, glutenvrij én halal is. Yay!

homeofdaisies johnny doodle fudge chocolat chocolade vanille salty caramel zout review snoep karamel proeven proberen kruidvat koopjeshoek goedkoop proberen try

Heb jij al eens fudge geprobeerd van Johnny Doodle? Wat is jouw favo smaak? Word jij ook zo blij van de verpakking? xo Daisy

PS. Ik heb Russisch Roulette gespeeld met de Salty Caramel en Vanille fudge door ze door elkaar te gooien. Ze zien er namelijk precies hetzelfde uit. Ik dacht ‘Leuk! Gooi ik ze op een hoopje voor de foto’. Maar nu weet ik dus niet wat wat is en is het elke keer een verrassing welke het is als ik hem in mijn mond steek. #everythingforthepicture 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. curlycreative schreef:

  Ik proefde pas de chocolade reep white speculoos mmmmmmm ben al zeer benieuwd naar de rest alleen heb ik geen AH in de buurt waar ik op korte termijn moet zijn 😛

  x

  Liked by 1 persoon

 2. gouweleeuw schreef:

  Je heb deze heerlijke smaken bij de Kruidvat voor 99 cents , en ze zijn zo heerlijk en zeker de karamel met zout maak me wakker zo lekker.

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja dat staat ook precies in mijn artikel… 😉

   Like

   1. gouweleeuw schreef:

    lol ik heb echt niet gekeken, zeker mijn koffie nog niet op lol.

    Like

 3. Marushi schreef:

  Salty caramel fudge vind ik echt heerlijk! -x-

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s