Last minute moederdag ideetjes

Aankomende zondag is het moederdag, dé dag om je moeder even in het zonnetje te zetten. Haar te overstelpen met fijne cadeaus, een dikke knuffel en een kus. De dag waarop je je waardering voor haar extra kenbaar maakt. Maar ja, wat geef je nu aan een vrouw die alles al heeft en je te oud bent om met een fotolijst volgeplakt met macaroni aan te komen? Of wat als je je veel te laat bedenkt dat het al bijna zover is? In deze post geef ik je wat last minute ideetjes om jouw moeder te verwennen.

homeofdaisies last minute moederdag idee ideetjes cadeau tip cadeautip moeder verwennen uitje kado doen ondernemen kaart cadeaukaart beauty spullen budget ervaring shoppen winkelen high tea

* Echt te laat? Nou, onderweg kun je bij de supermarkt of het benzinestation vast nog een bosje bloemen en een doos chocola meepikken!

* Stel een leuk verzorgingspakketje samen. Graaf in jouw voorraad bad-, douche- en verzorgingsproducten wat leuke dingen bij elkaar.  Doorzichtige folie en een strik erom en je bent er klaar voor! Scheelt je ook meteen wat geld én heb jij je stash uitgezocht.

* Cadeaubon. Echt, als ik het niet meer weet koop ik een cadeaubon. Tegenwoordig kun je die bij alle grote supermarkten wel krijgen. Je zet er een sociaal geaccepteerd bedrag op en je moeder is blij dat ze zelf iets leuks kan kopen. Denk bijvoorbeeld aan een bon van het tuincentrum, Fashioncheque of Bol.com (mijn moeder is het meest gelukkig met een bon van Action! Alleen verkopen ze die helaas alleen bij Action zelf).

* Persoonlijk vind ik het altijd heel leuk om een abonnement op een magazine cadeau te doen. Iets waar de ontvanger het hele jaar plezier van heeft. Dit kun je vaak binnen een paar minuten online regelen. Daarna koop je in de winkel de laatste editie van het blad en schrijf je een kaartje waarop je vertelt dat je moeder dit blad de komende tijd (weken, maanden, jaar) thuis zal ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan Glamour, Linda, Vriendin of Happiness.

* Ga wat leuks doen met je moeder. Een ervaring samen is vaak veel leuker dan een cadeau. Ga bijvoorbeeld samen naar een high tea, de sauna of de dierentuin. Of wat dacht je van lekker uit eten of winkelen? Jij neemt de kosten voor je rekening en intussen kunnen jullie lekker bijkletsen. Een dag om nog lang op terug te kijken.

homeofdaisies last minute moederdag idee ideetjes cadeau tip cadeautip moeder verwennen uitje kado doen ondernemen kaart cadeaukaart beauty spullen budget ervaring shoppen winkelen high tea

Ik weet niet meer waar we om moesten lachen, maar écht een hilarische foto! – Credits: Marieke Mol

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt kunnen opdoen voor het verzinnen van een cadeautje voor je moeder. Aanstaande zondag ga ik met mijn moeder én oma wat leuks doen. Wat we gaan doen heb ik aan de dames overgelaten. Het belooft in elk geval een zonnige dag te worden, dus dikke kans dat wij ergens op een terrasje aan de Zeeuwse kust gaan genieten van gebakjes en elkaar. Weet jij al wat je voor jouw moeder gaat doen? xo  Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Marushi schreef:

    Leuk ideetjes! En die foto is echt heel leuk! -x-

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s