De laatste eerste keer | Update #2

Laatst vertelde ik je dat ik de uitdaging met mezelf aanga om vaker het ‘de eerste keer’-gevoel te voelen. Gemist? Lees dan: Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed? en Update #1. En is het met alle drukte van de verhuizing gelukt om eerste-keer ervaringen op te doen? Je leest het in update #2!

homeofdaisies wanneer deed je voor het laatst iets voor het eerst challenge uitdaging persoonlijk bucket list 2016 trouwen mediteren marokko reizen persoonlijk personal quote

❤ Praaaaaaaag! Deze plek stond al zo lang op mijn travel wish list. Ik ben daarom enorm blij dat ik deze stad voor de eerste keer heb mogen bezoeken. En ik kan je verklappen, er komt zeker (snel!) een tweede keer. De stad heeft me enorm verrast, werkelijk ieder gebouw is prachtig, de mensen zijn vriendelijk en het eten is heerlijk. Als je het hebt gemist, hier mijn Praag Must Sees & Do’s en Weekvlog #7.

❤ Ik heb voor het eerst met een aanhanger gereden. Eigenlijk zou iemand ons helpen, maar helaas ging dat niet door. En dat terwijl we wel hadden afgesproken om bij iemand de tuintegels eruit te halen, want die mochten we hebben voor onze eigen tuin. Er zat dus niets anders op dan dat ik zelf reed. Eerst natuurlijk met een lege kar, dat ging prima. Merkte eigenlijk niet dat er nog wat achter de auto (van mijn vader, ook niet eerder in gereden) bungelde. Maar ook met inhoud vond ik het een makkie!

❤ Ook heb ik deze maand voor het eerst een M.A.C. lipstick gekocht (oké gekregen van Jochem maar toch..). Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel en gelukkig moest ik afrekenen in Tsjechische Kronen want in Euro’s had ik vast moeten huilen aan de kassa. Toch stiekem héél blij 😉

❤ Deze maand heb ik voor het eerst een sollicitatie gedaan op video. Vind ik eng. En spannend. En héél persoonlijk. Want je komt toch wel meteen anders over dan wanneer je een brief met C.V. stuurt. Ze kunnen meteen een mening vormen van wat je vertelt, laat zien, je lichaamstaal, kledingstijl, make-up, haar, stem, editting-skills… Maar toch ook wel super gaaf! Fingers crossed

Heb jij deze maand iets voor het allereerst gedaan? Wat was dat en hoe voelde je je daarbij? Ben erg benieuwd naar jouw verhaal! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s