I heart Chocolate Salted Caramel & Pink Fizz | Review+Look

Ze stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje en toen ik ze deze week in de folder van Kruidvat zag staan stond ik meteen in de startblokken: de I Heart Chocolate Salted Caramel en de I Heart Chocolate Pink Fizz paletten! Beide bevatten 16 matte en glanzende kleuren en een full size spiegel. Omdat ik zo enthousiast was over hun 3 voorgangers (ik reviewde al eerder de paletten Death By Chocolate, I Heart Chocolate en Naked Chocolate)  kon ik niet wachten om ze uit te proberen. In dit artikel dus bergen foto’s van de chocolaatjes, swatches en van beide een ooglook.

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

Net zoals hun voorgangers, zien deze paletten er weer overheerlijk uit. Helaas zijn ze iets te hard om je tanden in te zetten, dus laten we ze maar gewoon openmaken. De doosjes komen in een kartonnen verpakking, zodat de chocola in elk geval mooi blijft. Wat ik nog steeds gek vindt: op het karton van Salted Caramel staan wel de kleuren die het palet bevat, maar bij Pink Fizz niet. Dat was overigens bij hun voorgangers ook. Je zou toch denken dat de designers daar één lijn in trekken?

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

Anyway, het pallet zelf is van hard plastic. Deze zijn (gelukkig) beide goed open te maken, dat was bij de vorigen niet altijd zo. Pink Fizz zit vanzelfsprekend in het roze doosje en Salted Caramel in het lichtbruine doosje. Beide bevatten een spiegel over de hele binnenkant van de deksel (heel fijn!) en een sponsapplicator (die ik nooit gebruik).

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

Dan de swatches van Salted Caramel (links naar rechts, boven naar beneden)

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

De swatches van Pink Fizz (links naar rechts, boven naar beneden)

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

Zoals je ziet zijn sommige niet best gepigmenteerd en de 3 roze tinten in beide paletten zijn ronduit korrelig en smerig. Die vallen compleet uit elkaar en zijn niet egaal aan te brengen. Erg zonde, want daardoor ben ik direct een stuk minder enthousiast. Daarnaast vind ik de vele oranje en blauwe tinten erg opvallend. Ik vind de samenstelling van het doosje toch niet zo samenhangend. Verder vind ik een aantal kleuren erg op elkaar lijken; ze zijn amper van elkaar te onderscheiden op mijn arm, terwijl ze in het doosje toch niet hetzelfde lijken. En de kleuren in Pink Fizz vind ik wel érg metallic. Dat is wel mode op dit moment, maar niet zo alledaags. De meeste kleuren vallen gewoon weg op mijn huid. Nee, Pink Fizz is niet mijn stijl.

Met de look die ik maak, kijk ik dan ook erg uit welke kleuren ik kies. Ik heb namelijk geen zin in enorme fall-out of smudgy oogschaduw op mijn ogen. Uit het Salted Caramel palette maak ik deze ooglook door in de basis van de crease Sweet aan te brengen, Spoon op het bewegend ooglid, mijn crease te ‘cutten’ met met Fudge (deze breng ik ook aan op het uiteinde van mijn bewegend ooglid om meer definitie te geven), highlight mijn wenkbrauwbot en ooghoeken met Delicious en Perfect onder mijn onderste wimpers.

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

De ooglook met Pink Fizz maak ik door: France in de crease, uitgeblend met Toast, Celebrate op het bewegend ooglid. In de ooghoeken ook Celebrate en highlight op het wenkbrauwbot met Champers.

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

De houdbaarheid van deze kleuren is gelukkig goed. Maar over het algemeen ben ik stukken minder enthousiast door deze paletten. En dat vind ik jammer, ik had me er immers zo op verheugd! Ik vraag me af of deze ooit nog eens in mijn favorieten stash komt te liggen, waar broertjes ‘melk’ en ‘wit’ wel liggen: die gebruik ik namelijk vrijwel dagelijks! En als dat zo is, is het in elk geval niet Pink Fizz.

homeofdaisies i heart chocolate pink fizz salted caramel make-up makeup oogschaduw eyeshadow pallet palet pallets kruidvat aanbieding reclame review ooglook lotd fotd look gezicht ogen

De I Heart Chocolate paletten zijn nu tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,99 per stuk. Normale prijs op internet ligt rond de 10 euro.

Heb je de paletten van I Heart Chocolate al eens geprobeerd? Welke is/zijn jouw favo? xo Daisy 

Advertenties

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. memyselfandcocktails schreef:

  Oh wat leuke kleurtjes! Lijkt me een echte aanrader 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. emmaverbeke schreef:

  Spijtig dat deze paletten minder leuk zijn dan je andere paletten.. Ik heb nog geen enkele kunnen proberen, ik heb deze nog nooit gevonden in de kruidvat

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ze zijn er altijd maar tijdelijk. Deze week stonden ze in de folder maar wel op=op

   Liked by 1 persoon

   1. Adinda schreef:

    Je kan ze ook bestellen bij boozyshop.nl 🙂 zijn ze wel € 9,95

    Like

 3. Marushi schreef:

  Hele mooie kleuren zitten er in deze paletten! -x-

  Liked by 1 persoon

 4. SoBeautyWomen schreef:

  Mooie looks, jammer dat ze over het algemeen tegenvallen. Ik heb death by chocolate maar heb die nog niet geprobeerd. Ben wel benieuwd nu!

  Liked by 1 persoon

 5. Thnx for sharing! Bedankt voor je review en jammer dat het toch een beetje tegen is gevallen. Er zitten wel leuke tinten tussen bij de Salted caramel Palet dus die vind ik wel wat…

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik vind Salted Caramel ook zeker niet slecht qua kleuren. Alleen veel oranje tinten dus qua onderscheid had ik meer verwacht

   Liked by 1 persoon

   1. Ik snap je helemaal! 😄

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s