YouTube Lovezzz | Social

YouTube wordt echt steeds meer mijn favoriete social media kanaal. Je kunt er zoveel dingen leren en vooral lekker bij mensen in hun huis en leven spieken. Je raadt het al, ik kijk vooral vlogs. Het is zo heerlijk om in je pyjama op de bank te kijken hoe andere mensen het leven beleven. En vandaag ga ik mijn favo vloggers met jullie delen. Want misschien delen we de liefde wel óf help ik jou wel aan een nieuw kanaal om te volgen!

homeofdaisies vlog vlogger youtube youtuber mijn favorieten favo film filmen

bron afbeelding

1. Hans & Shifra
Echt, dit is mijn all time favo kanaal. Hans & Shifra (A Cup of Life) zijn een jong getrouwd stel en filmen wekelijks (en op dit moment dagelijks, yaaay!) hun leven. Samen met hun hondje Charly beleven ze de meest hilarische dingen. Dit is echt het leukste (online) stel dat ik ken. En ja, het huis is vaak een rommeltje en ja, er gaan wel eens dingen mis. Maar toch maken ze er altijd weer een feestje van. Ze doen zoveel leuke dingen samen, altijd bezig met hun huis leuk te maken of lekker te koken. Ja. I Love it!

homeofdaisies vlog vlogger youtube youtuber mijn favorieten favo film filmen

2. Jamie Li
Ik volg Jamie (Quarter Magazine) al sinds haar oude website Jamiesblog en was dus méér dan blij dat ze onlangs besloot te gaan vloggen. Ze houdt zoveel balletjes in de lucht de hele dag. Van afspraken met de fijnste mannen (lees: Timor Steffen, Oscar Aerts) voor haar blog, zingen in de auto, leuke dingen doen met haar 2 té schattige kids en mommy-struggles. Jamie does it all.

homeofdaisies vlog vlogger youtube youtuber mijn favorieten favo film filmen

3. KittehsCupcakesNL
Elke vrijdag posten de zusjes Tara en Larissa (Kittehscupcakes) een vlog. Sinds kort wonen ze niet meer in één huis, maar eigenlijk is er niets veranderd. Je merkt dat de zusjes zo goed op elkaar zijn ingespeeld. Larissa is druk met haar scriptie en Tara woont net samen dus het is leuk om de ontwikkeling in de meiden te zien. Daarnaast houden ze hun blog bij en posten op hun kanaal veel leuke video’s over DIY, shoplogs en wonen. Ze zijn super spontaan en nemen je mee achter de schermen van hun blog, thuis en events.

homeofdaisies vlog vlogger youtube youtuber mijn favorieten favo film filmen

4. Vloggloss
Mascha vlogt elke dag (!!!) haar leven als eigenaresse van haar blog Beautygloss (waarvoor ze veel video’s maakt, events bezoekt en nieuwe beautyproducten uitprobeert), zie je haar té schattige katten, haar verloofde waarmee ze druk is met hun nieuwbouwwoning. Je krijgt echt een goed beeld van hoe haar leven is, waar ze soms wel eens onzeker van wordt en stelt ze de kijker ook veel vragen hoe zij dingen aanpakken. Ja, je wordt echt betrokken bij haar video’s en haar leven en ik kijk dan ook bijna dagelijks.

homeofdaisies vlog vlogger youtube youtuber mijn favorieten favo film filmen

5. Teske de Schepper
Teske is als jong meisje al begonnen met YouTube en haar blog Teske (je kent haar misschien wel van Expeditie Robinsson). Helaas heb ik die groei nooit meegekregen, want ik volg haar nu denk ik een klein jaartje. Wekelijks geeft ze je een inzage in haar afgelopen week. Wat ze meemaakt als blogger, vlogger en muzikant. Met een serie – gemaakt door haar zusje en zwager – kom je nog veel meer over haar te weten. Op haar kanaal post ze dus niet alleen vlogs, maar ook andere video’s zoals haar serie ‘Proefwerk’ waarin ze gek eten probeert.

homeofdaisies vlog vlogger youtube youtuber mijn favorieten favo film filmen

6. Lalaliesje
De vlogs van Lisanne kijk ik meestal niet zozeer omdat ik ze ‘leuk’ vind, maar omdat het een kijkje geeft hoe een dag van een chronisch zieke eruit ziet. Lisanne heeft namelijk de ziekte van Lyme. Ondanks dat ze door haar ziekte zeer wordt beperkt, staat ze zo onwijs positief in het leven. Ik kan daar alleen maar respect voor hebben. Naast haar vlogs heeft ze dan ook vooral gezellige filmpjes met DIY’s en shoplogs en blogt ze op Lisanneleeft.

homeofdaisies vlog vlogger youtube youtuber mijn favorieten favo film filmen

7. 2WMN
Dat Willemijn en Martine beste vriendinnen zijn hoef je niemand uit te leggen. Dat spat van het scherm af. Deze bezige bijtjes houden 2 blogs bij (2WMN en LiveLifeGorgeous), Willemijn is moeder, ze allebei gek op hun hondenkinderen, lipstick en winkelen. En dat doen ze allemaal samen. De perfecte ingrediënten voor hilarische en herkenbare video’s.

homeofdaisies vlog vlogger youtube youtuber mijn favorieten favo film filmen

8. Esmee Denters
Voor het eerst zag ik haar bij De Wereld Draait Door volgens mij. Ik woonde nog bij mijn ouders, dus dat is al heel wat jaartjes geleden. De Nederlandse Esmee zong op haar slaapkamer liedjes voor de camera en poste dit op YouTube. Dat deed ze zo goed dat ze uiteindelijk een platencontract in de wacht sleepte bij Justin Timberlake. Say whuuut?! Ja, super awesome! Ik zag haar in 2006 knallen in zijn voorprogramma in de Amsterdam ArenA. Alleen werd het na een paar hits stil. Nu is ze terug en timmert ze zelf aan de weg in de muziekwereld. In haar vlogs neemt ze je mee op pad in haar huidige home town Londen, zie je soms haar vriend, haar zus (die tevens nu haar manager is) én praat ze over alle dingen die op dat moment in haar opkomen.

homeofdaisies vlog vlogger youtube youtuber mijn favorieten favo film filmen

Heb jij nog leuke vloggers die ik zéker moet volgen? Ik ben benieuwd wie jouw favorieten zijn! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s