M.A.C. Relentlessly Red | Review

Oh my gawsh! Afgelopen week in Praag liep ik dagelijks langs de M.A.C. store gezien deze vlakbij ons hotel was. Dan ontstaat er een probleem, want kwijlend langs een etalage kun je natuurlijk maar een bepaalde tijd volhouden. Een keer moet je er naar binnen en MOET je wat kopen. Ik ging overstag, uiteindelijk, en dat terwijl ik het serieus belachelijk vind wat ze voor één lipstick durven vragen. Maar iedereen is er zo lyrisch over, dan moet het toch bijna wel speciaal zijn? Ik zocht de mooiste uit (dat duurde best een tijdje) en koos voor Relentlessly Red. Zou het zijn geld écht waard zijn of wordt het volgende keer toch weer een budget variant?

homeofdaisies MAC M.A.C. cosmetics Relendlessly Red lipstick Retro matte collection review lippen lippenstift overstag kopen winkelen praag MACstore praha prague mening high end product make-up makeup cosmetica

Zoals gezegd, een M.A.C. lipstick is niet goedkoop. Althans, ik vind rond de 20 euro niet bepaald zacht geprijsd, zeker als je je bedenkt dat ik bij Essence, Catrice of Etos niet meer dan 4 euro neerleg. Had ik toch mooi 5 kleurtjes kunnen kopen in plaats van één. Maar goed, YOLO, ik deed m’n ogen dicht toen ik mijn pinpas in de gleuf stak en rende daarna heel hard naar buiten.

Oké, ik heb wel werkelijk de hele dag met the biggest smile op mijn gezicht gelopen, want stiekem geeft het wel een kick. Toen na de lunch mijn lipgloss helemaal van mijn lippen was verdwenen dook ik de toiletruimte in om mijn nieuwe aanwinst aan te brengen. Natuurlijk niet voordat ik eerst foto’s had geschoten (je bent blogger of je bent het niet natuurlijk) maar gelukkig leende het restaurant op Shooters Island zich hier prima voor. En ja, ook met mijn telefoon maak ik toffe foto’s! 🙂

homeofdaisies MAC M.A.C. cosmetics Relendlessly Red lipstick Retro matte collection review lippen lippenstift overstag kopen winkelen praag MACstore praha prague mening high end product make-up makeup cosmetica

Anyways, de lipstick dus. De lipstick wordt verpakt in een zwart kartonnen doosje met witte opdruk en uiteraard het welbekende M.A.C. logo. Als je het karton openmaakt komt er een matzwarte huls te voorschijn. Het doet me toch altijd weer denken aan een tampon, ik weet niet haha! In elk geval, hij is anders gevormd dan de meeste hulzen, dus wat dat betreft zal hij zeker opvallen in mijn stash.

homeofdaisies MAC M.A.C. cosmetics Relendlessly Red lipstick Retro matte collection review lippen lippenstift overstag kopen winkelen praag MACstore praha prague mening high end product make-up makeup cosmetica

De kleur Relentlessly Red is een felrode knalkleur, met een oranje ondertoon. Hoewel ik bij andere bloggers heb gelezen dat zij hem juist meer roze vinden, maar ik denk dat dat erg afhankelijk is van je huid- en haarkleur. Omdat ik een natural ginger ben voelt hij voor mij in elk geval wat (koraal)oranje. Het is in elk geval een hele toffe kleur die erg zomers aanvoelt. Relentlessly Red komt uit de Retro Matte collectie van M.A.C. Hij droogt dus – zoals de naam al doet vermoeden – mat op. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, want dat komt de houdbaarheid ten goede.

homeofdaisies MAC M.A.C. cosmetics Relendlessly Red lipstick Retro matte collection review lippen lippenstift overstag kopen winkelen praag MACstore praha prague mening high end product make-up makeup cosmetica

Waar je wel mee moet oppassen is velletjes en bijwerken. Omdat de formule behoorlijk droog is, is deze lipstick niet geschikt wanneer je velletjes op je lippen hebt of ze erg droog zijn (of je maakt even snel een lipscrub om er vanaf te komen). Ook met bijwerken moet je oppassen heb ik wel gemerkt, want dan wordt hij erg korrelig. Je kunt de lipstick er dan beter met een vochtig doekje afhalen en opnieuw aanbrengen. Over houdbaarheid gesproken: die is amazeballs!!! Ik heb wijn gedronken, pasta met veel saus gegeten en er was amper wat van mijn lippen af. Hoe fijn is dat? Wat dat betreft zijn investering helemaal waard!

homeofdaisies MAC M.A.C. cosmetics Relendlessly Red lipstick Retro matte collection review lippen lippenstift overstag kopen winkelen praag MACstore praha prague mening high end product make-up makeup cosmetica

Dus mensen, ja, ik ben overstag gegaan. Relentlessly Red heeft me over de streep gehaald en me doen geloven dat die 20 euro zijn geld waard is. Zal ik nu alleen nog maar high end lipsticks kopen? Nee, dat geloof ik niet. Ik ben dan toch meer het ‘kwantiteit boven kwaliteit’ meisje die liever een keer of wat haar lippen bijwerkt dan slechts op een paar kleuren te moeten teren. Maar ik kan wel zeggen dat Relentlessly Red niet mijn laatste M.A.C. aankoop zal zijn. Ik ga er nog maar eens wat nachtjes over slapen welke kleuren ik zal toevoegen aan mijn collectie.

homeofdaisies MAC M.A.C. cosmetics Relendlessly Red lipstick Retro matte collection review lippen lippenstift overstag kopen winkelen praag MACstore praha prague mening high end product make-up makeup cosmetica

Heb jij M.A.C. lipsticks? Wat is je favoriet? En welke zou je mij aanbevelen als volgende kleur? xo Daisy 

Advertenties

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Echt een grappig review ik moest er echt om lachen leuk geschreven!
  Pinnen en dan wegrennen hahah but seiously het is indderdaad niet één van de goedkoopste.
  But M.A.C. is good Girl!
  Gelukkig is het de geld waard het doet wat het moet doen.
  Ik moest ook aan een tampon denken de eerste keer toen ik hem zag hiihi.. ik dacht dat ik de enige was.

  Top artikel!

  Hugz, B.♡

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Haha thanks! Die tampon blijft me voor altijd achtervolgen denk ik, kan er niks aan doen 😉 xo Daisy

   Liked by 1 persoon

   1. Hihihi..the same here Ik moet er ook steeds aan denken. Geen dank ,het was superleuk om te lezen😘

    Liked by 1 persoon

 2. emmaverbeke schreef:

  Mooi geschreven, die kleur staat je echt heel goed. 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. memyselfandcocktails schreef:

  Leuke kleur! Toffe tekst! 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. ikhouvanbeautynl schreef:

  Wat een supermooie lipstick! Ik snap je weg naar deze aankoop volkomen… Ik denk er door het lezen van dit soort blogs dus ook steeds vaker over na om die 20 euro te gaan neertellen voor één lipstick 🙂

  Liked by 1 persoon

 5. itsagoldsky schreef:

  Ik heb geen Mac omdat ik tot nu toe geen mooie kleur gezien, maar die van Caitlin koop ik waarschijnlijk

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s