NYX Soft Matte Lip Cream 08 San Paulo | Review

Het is al een kleine eeuwigheid geleden dat ik een lipproduct reviewde en daarom ben ik ook super blij om deze NYX Soft Matte Lip Cream te laten zien. Het was ook echt al een tijd geleden dat ik nieuwe lipstick had gekocht. Al langer leken mij de NYX producten erg interessant, maar bij de Douglas in Goes hebben ze geen counter. Gelukkig in Middelburg wel en na wat items te hebben geprobeerd besloot ik de 08 San Paulo te nemen. Helaas was deze niet meer op voorraad (zul je net zien!) maar je kunt ze ook online bestellen en dan worden ze gratis thuisbezorgd. Heel fijn! Een cadeautje voor mezelf dus die een paar dagen na bestelling binnen kwam.

homeofdaisies NYX soft matte lip cream 08 san paulo review make-up lipstick liquid lip lips lippen douglas shoppen winkelen kleur mode trend trendy kleuren cactus cacti ikea online

Het product zit in een strakke huls die de kleur van de lip cream al een beetje verraad. De dop is mat zwart, helemaal passend. De verpakking bevat 8 ml product. Ik koos voor de kleur San Paulo omdat, ja, het is een niet zo goed te definiëren kleur. Daar houd ik van. Het is een roze kleur, met ook een wat bruinige ondertoon. De lip cream kun je makkelijk aanbrengen met de spons applicator. De formule is werkelijk super zacht en romig, alsof je met fluweel over je lippen streelt. Echt super fijn! Het product is ook erg dekkend, dus één laagje is meer dan genoeg. Eerst is het nog wat glanzend, maar als het eenmaal is opgedroogd is het een zeer mat effect.

homeofdaisies NYX soft matte lip cream 08 san paulo review make-up lipstick liquid lip lips lippen douglas shoppen winkelen kleur mode trend trendy kleuren cactus cacti ikea online

In tegenstelling tot veel liquid lipsticks die mat opdrogen ziet deze er niet droog uit. Je ziet dus geen oneffenheden of velletjes. Dan de houdbaarheid. Die is ongeveer 3 à 4 uur, afhankelijk natuurlijk wat je ermee doet. Met eten ligt hij er in elk geval wel helemaal af, dus minder geschikt om te dragen naar een lunchdate.

homeofdaisies NYX soft matte lip cream 08 san paulo review make-up lipstick liquid lip lips lippen douglas shoppen winkelen kleur mode trend trendy kleuren cactus cacti ikea online

Het enige nadeel dat ik heb ontdekt is dat ik op den duur wat opgehoopte ‘velletjes’ krijg als de lipstick eraf gaat. Dit is puur product, maar voelt gek op mijn lippen. Dan is het wel echt tijd voor een nieuw laagje! Gelukkig gaat dit wel makkelijk en hoef je dus niet per se alles eraf te halen. Je kunt gewoon het opgehoopte product verwijderen en een nieuw laagje over de rest aanbrengen.

homeofdaisies NYX soft matte lip cream 08 san paulo review make-up lipstick liquid lip lips lippen douglas shoppen winkelen kleur mode trend trendy kleuren cactus cacti ikea online

Al met al ben ik aardig tevreden over de NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur 08 San Paulo. Zeker de kleur vind ik écht heel tof! Ze heeft nog 15 andere zusjes, allen vernoemd naar prachtige steden. Als ik er zo naar kijk, komen Antwerp, Milan en Ibiza ook zeker op mijn wish list!

homeofdaisies NYX soft matte lip cream 08 san paulo review make-up lipstick liquid lip lips lippen douglas shoppen winkelen kleur mode trend trendy kleuren cactus cacti ikea online

De NYX Soft Matte Lip Creams zijn te koop bij Douglas en kosten €7,50 per stuk.

Wat vind jij van NYX Soft Matte Lip Cream 08 San Paulo? Heb je al anderen uit deze collectie geprobeerd? xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Marushi schreef:

    Een hele mooie kleur is dit! -x-

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s