Weekvlog #5: Slagboom op mijn auto?!

Deze week heb ik een extra vrije dag, shop ik till ik drop, wacht ik tot ik een ons weeg, vreet ik me weer heerlijk vol overal en nergens en krijg ik een slagboom op mijn auto! Je ziet alles in weekvlog #5.

homeofdaisies weekvlog video blog vlog vlogger youtube youtuber weekvlog video huis te koop verkocht notaris auto slagboom ongeluk eten food foodie high tea de juf middelburg lievelings winkelen glamourday schoonzus familie

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s