Kruidvat shoplog | Alles was op!

Soms heb je wel eens, dan is gewoon alles in één keer op. Echt, het was crisis in mijn voorraadkast (mede doordat ik niks op voorraad heb gekocht met de verhuizing in mijn achterhoofd.) Maar nu dat laatste allemaal rond is, kon ik weer flink hamsteren bij mijn favo drogist: Kruidvat. Ik laat je aan de hand van foto’s zien wat ik heb geshopt, wat het koste en of het een favo product is of nieuw voor mij.

homeofdaisies kruidvat shoplog plog foto beauty verzorging producten korting actie syoss essence neusstrip nagellak conditioner ooggel eyecream rimpels

(hè, jammer dat ik nu niet een leuk Kruidvat tasje op de foto kon zetten want ja, ik shop met mijn zelf meegenomen canvas tasjes tegenwoordig!) Anyway, mijn to shop list was lekker lang dus zet je schrap want hier komt ‘ie!

Ten eerste: conditioner. Ik heb afgelopen week letterlijk met pijn en moeite het laatste beetje uit mijn fles gekregen dus die móest ik echt hebben. Nu ben ik op dit gebied niet zo heel merk-vast, maar Syoss vind ik altijd wel fijn, je doet lekker lang met een fles van een halve liter én hij was in de aanbieding: 2e fles voor €1. Prijsgevoelig als ik ben trok ik dus twee uit het schap. De linkse heb ik al vaker gehad en ben ik heel tevreden over, de ander is voor mij nieuw en ga ik voor het eerst uitproberen.

homeofdaisies kruidvat shoplog plog foto beauty verzorging producten korting actie syoss essence neusstrip nagellak conditioner ooggel eyecream rimpels

Volgende punt op mijn lijstje: oogcrème. “Hoi ik ben Daisy, 28 jaar en krijg kraaienpootjes”. Al ongeveer een jaar smeer ik braaf 2x per dag een speciaal crèmpje onder mijn ogen om verdere lijntjes tegen te gaan. Vind het namelijk vooral vervelend met concealer die gedurende de dag daar altijd lekker tussen gaat zitten. En nee, ‘baking’ maakt het bij mij alleen maar erger. Dus gooide ik mijn vertrouwde tube Kruidvat Q10 en Kruidvat Firming Eyegel in mijn mandje. Smeren maar!

homeofdaisies kruidvat shoplog plog foto beauty verzorging producten korting actie syoss essence neusstrip nagellak conditioner ooggel eyecream rimpels

In diezelfde corner scoorde ik mijn favo neusstrips van Kruidvat. Weg met die mee-eters!

homeofdaisies kruidvat shoplog plog foto beauty verzorging producten korting actie syoss essence neusstrip nagellak conditioner ooggel eyecream rimpels

Met al die bergen dozen sjouwen zijn mijn handen nu een grote droge, gehavende kloof is was ik eigenlijk op zoek naar een rijke olie voor mijn nagelriemen. Ik smeer mijn handen nu al meerdere keren per dag in met een fijne handcrème, maar die nagelriemen blijven een crime. Helaas kon ik die niet vinden (ik dacht dat ze die bij Essence standaard in het assortiment hadden, maar niet (meer) dus. Tips zijn welkom!). Maar natuurlijk zag ik wel allemaal andere leuke dingen, zoals deze verzorgende nagellak. Ergens op Instagram had ik al voorbij zien komen dat deze niet alleen verzorgend zijn, maar ook in deze kleur opdrogen. Uitproberen dus! De laatste druppels nagellakremover van mijn oude flacon vond ik niet de moeite mee te verhuizen (+ dat mijn doos vol zat en ik geen zin had om nóg een nieuwe doos te vullen) dus die was in de prullenbak verdwenen. Omdat ik geen zin had om uitgebreid te zoeken heb ik weer dezelfde gekozen als vorige keer. Die van Essence met een geurtje.

homeofdaisies kruidvat shoplog plog foto beauty verzorging producten korting actie syoss essence neusstrip nagellak conditioner ooggel eyecream rimpels

En het aller leukste van deze shopping spree was toch wel het moment bij de kassa. Verrassend, want meestal schrik ik alsnog van het eindbedrag. Maar nu heeft Kruidvat een leuke actie, namelijk dat je je spaarpunten kunt inleveren voor korting! Omdat ik daar verder toch eigenlijk niet veel mee doe, had ik er nog een heleboel staan. Voor 1250 punten kreeg ik toch mooi 10 euro korting. Dat was nog eens leuk shoppen, want ik hoefde bijna niks af te rekenen. Heb jij nou ook nog een berg punten waar je niks mee doet? Deze actie loopt nog tot 3 april (nee, echt geen grapje! Check de site), dus ik zou nog even je slag slaan!

Wat is jouw favo product uit mijn bovenstaande shoppinglist? xo Daisy 

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. die nagellak heb ik gisteren ook gekocht! Maar dan de zacht roze 🙂

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik zat een beetje te twijfelen over de kleur maar omdat ik groen nog niet had besloot ik die eens mee te nemen. Moet zeggen dat het erg vrolijk uitziet zo met het lente zonnetje erbij 😄

   Like

 2. laurenfayb schreef:

  Leuke producten. Zelf ben ik niet zo tevreden over de neusstrips van kruidvat, ik heb er amper effect van. Laat me dus zeker weten of ze bij jou wel werken 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik gebruik ze al heel lang en vaak en iewwww ja ze werken goed 😂 Heel ranzig! Anyway je moet goed je neus vochtig maken voor je de strips aanbrengt en dan wachten tot ze helemaal hard zijn geworden. Ik gebruik ze meestal als ik vanonder de douche kom zodat mijn poriën goed geopend zijn

   Liked by 1 persoon

   1. laurenfayb schreef:

    Goeie tip, thx 🙂

    Liked by 1 persoon

 3. xoxolifestylegirl schreef:

  Die nagellak heb ik ook gekocht. Ik heb de paarse en de oranjeroze. Die oranjeroze heb ik nu voor de tweede dag op en zit nog steeds goed.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s