Broer-zus liefde

Mijn broertje is 4 jaar jonger dan ik en inmiddels al een jaar of wat een kop groter. Als ik hem zou moeten omschrijven is hij groot voetbalfan, houdt ‘ie niet van stappen en shoppen. Je zou kunnen zeggen dat we dus niet zo veel gemeen hebben. Als kind wilde ik nog wel eens met hem voetballen in de brandgang achter het huis of op het voetbalveldje. Maar toen we ouder werden groeiden we meer uit elkaar en deden we vooral ons eigen ding. Nooit ruzie, dat niet gelukkig. Alleen een echte band durfde ik het niet te noemen. Tot een half jaar geleden alles anders werd en nu spreek ik mijn broertje bijna dagelijks. Heel fijn!

homeofdaisies broer zus liefde familie family vriendschap bruiloft trouwen huis kopen verhuizen vriendschap feestje tattoo voetbal tattoos plakplaatje

Jordy is mijn enige broertje. It’s just the two of us. Eigenlijk pas op onze bruiloft kwam hij los. Heeft me wel 100 kusjes en knuffels gegeven en Jochem diep in de ogen aangekeken en gezegd dat hij goed voor me moest zorgen. Hoe lief! Hoorde ik natuurlijk pas achteraf, anders had ik hem ook dood geknuffeld! Sindsdien werd onze band steeds beter. Belde hij opeens of het goed is dat hij langs kwam, of stond op maandagmiddag tot mijn verbazing opeens voor de deur. Gewoon, even een colaatje drinken en wat kletsen.

homeofdaisies broer zus liefde familie family vriendschap bruiloft trouwen huis kopen verhuizen vriendschap feestje tattoo voetbal tattoos plakplaatje

Ik vind dat hij vooral veel is veranderd sinds hij een vriendin heeft. In positieve zin, want hij is veel socialer geworden in mijn ogen. Volwassener. Zo volwassen zelfs dat hij me een paar maanden geleden vroeg hoe het zit met het krijgen van een hypotheek. Als behulpzame grote zus gaf ik hem natuurlijk wat informatie en ben zelfs met hem meegegaan naar zijn eerste gesprek. Sindsdien hebben we echt bijna dagelijks contact. Over dat hij in z’n beoogde huis was wezen kijken, dat hij aan het bieden was, dat het akkoord was en over de dingen die hij moest doen om een hypotheek te krijgen, samen met zijn vriendin.

homeofdaisies broer zus liefde familie family vriendschap bruiloft trouwen huis kopen verhuizen vriendschap feestje tattoo voetbal tattoos plakplaatje

Het is echt heel leuk dat we nu opeens zo naar elkaar toe trekken. Niet dat ik het gemist heb in het verleden, gezien het er nooit echt is geweest, maar ik ben super blij dat het er nu wél is. Dan krijg ik op zaterdag een berichtje of ik het druk heb en even meega naar de stad. Handdoeken shoppen bij de HEMA ofzo 😉 En ook omdat ik zie hoe ontzettend goed de relatie is tussen Jochem en zijn broers en zussen kreeg ik wel steeds meer het gevoel ‘dat wil ik ook’!

homeofdaisies broer zus liefde familie family vriendschap bruiloft trouwen huis kopen verhuizen vriendschap feestje tattoo voetbal tattoos plakplaatje

Wat we overigens wel gemeen hebben is onze liefde voor ‘plakplaatjes’. Een aantal jaar geleden kreeg ik van hem de kat op mijn enkel en een paar weken terug heeft hij de namen van mij en mijn ouders vereeuwid op zijn kuit. Wow, hoe awesome is dat?!

homeofdaisies broer zus liefde familie family vriendschap bruiloft trouwen huis kopen verhuizen vriendschap feestje tattoo voetbal tattoos plakplaatje

En toen we een midweekje weg gingen met het gezin was het ook super geslaagd en denk ik dat ook Jochem en mijn broertje meer naar elkaar toe zijn getrokken. Zo fijn!

Dit was eigenlijk mijn manier van zeggen: lief klein (veel te groot) broertje, ik hou van je! Ik hoop dat je heel gelukkig wordt in je nieuwe huis samen met Asia en dat we elkaar dan nóg vaker zien x je zus

Hoe is jouw relatie met je broer(s)/zus(sen)? 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Chantal schreef:

    Wauw! Zo lief dit. ❤️

    Liked by 1 persoon

  2. Marushi schreef:

    Super leuk dat je zo goede band met je broertje heb! Had ik maar een broer haha. -x-

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s