Midnight Purple | LOTD

Op zaterdag vind ik het heerlijk om met make-up te spelen en nieuwe looks uit te proberen. Vandaag ging ik voor een Midnight Purple look. Net als de lucht wanneer de zon net onder gaat, gebruik ik vele kleuren met als focus paars. De nadruk ligt daarom ook op mijn ogen en zijn mijn lippen erg rustig en nude. Deze look kun je zowel voor een feestje gebruiken of overdag als je zin hebt in iets anders. PS. Multi color make-up is helemaal HOT komend voorjaar/zomer!

homeofdaisies look lotd midnight purple paars ooglook makeup lotd fotd motd geel W7 essence NYX NYC

Zoals altijd begin ik met een goed gereinigde en verzorgde huid. Als basis gebruik ik de Essence Mouse foundation. Om de ooglook de hele dag perfect te laten zitten, gebruik ik een eyeshadowbase van Essence. Mijn donkere kringen verberg ik met Miss Sporty en NYX concealer. Dit blend ik mooi in met een sponge egg. De wenkbrauwen vul ik in met een poeder van NYC.

Ik start vandaag met een licht gele kleur aan te brengen aan de onderkant van het wenkbrauwbot en trek deze helemaal door naar mijn ooghoek. Het lijkt misschien wat heftig, maar straks schijnt deze er slechts licht doorheen. Hiervoor gebruik ik het W7 Neon Night Palette.

homeofdaisies look lotd midnight purple paars ooglook makeup lotd fotd motd geel W7 essence NYX NYC

Om het geel wat zachter te maken, blend ik het naar beneden uit met een terra cotta kleur. Kies hiervoor wel echt een oranje-bruine kleur, zodat het de kleuren van de nacht blijft houden. Mijn bewegend ooglid vul ik volledig in met een grijze kleur die wat glitter bevat.

homeofdaisies look lotd midnight purple paars ooglook makeup lotd fotd motd geel W7 essence NYX NYC

Dan is het tijd om een goede wing aan te brengen met wat liquid eyeliner. Ik gebruik natuurlijk mijn all time fav’ Essence Super Fine Eyeliner pen.

homeofdaisies look lotd midnight purple paars ooglook makeup lotd fotd motd geel W7 essence NYX NYC

Onder mijn waterlijn breng ik met een dunne, platte kwast donkerpaars aan. Ik koos voor een niet al te donkere, maar meer sprekende paars. Deze mag je best breed aanbrengen, want hierna ga ik er nog zachtjes overheen met een zwart kohl potlood om de waterlijn wat steviger aan te zetten. Deze eyeliner trek in helemaal door in de ooghoeken en verbind ik met de bovenste eyeliner. Maak je ogen af met een vette lik mascara en wat oplichting op je wenkbrauwbot.

homeofdaisies look lotd midnight purple paars ooglook makeup lotd fotd motd geel W7 essence NYX NYC

Mijn gezicht houd ik verder rustig, met een warme bronzer en glans op het jukbeen. Op mijn lippen breng ik een nudekleurige liquid lipstick aan die een warme ondertoon heeft.

homeofdaisies look lotd midnight purple paars ooglook makeup lotd fotd motd geel W7 essence NYX NYC

homeofdaisies look lotd midnight purple paars ooglook makeup lotd fotd motd geel W7 essence NYX NYC

homeofdaisies look lotd midnight purple paars ooglook makeup lotd fotd motd geel W7 essence NYX NYC

Wat vind je van deze look? Experimenteer je wel eens met (heftige) kleurtjes? xo Daisy 

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marushi schreef:

  Gaaf gedaan! Ik vind paars echt goed bij je staan! -x-

  Liked by 1 persoon

 2. artisticstateofmind schreef:

  Bijzondere look! Leuk om te experimenteren!

  Liked by 1 persoon

 3. joyceelise schreef:

  Heel apart, leuk gedaan! Ik experimenteer ook weleens, vooral met paars en blauw samen!

  Liked by 1 persoon

 4. Mariska schreef:

  Gaaf gedaan met de kleuren!

  Liked by 1 persoon

 5. ikbenesthy schreef:

  Wauw, mooi gedaan!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s