Weekvlog #2: Center Parks, onder water filmen én hertjes voeren

Deze week waren we fijn een weekje vrij en gingen we met mijn ouders, broertje en schoonzus naar Center Parks. We hebben echt een heerlijke week gehad en laten jullie natuurlijk meegenieten van onze fun. Zo filmen we in de wildwaterbaan met onze nieuwe camera en voeren we de witte herten die vrij rondlopen in het park. De week sluiten we af aan de Zeeuwse kust waar we nog even verder genieten van het fantastische lenteweer! 

homeofdaisies weekvlog #2 center parks vakantie midweek limburg america shoppen winkelen venlo onderwater camera video filmen zwembad bad bubbelbad action cam activeon cx strand koffie relaxen wandelen zeeuwse kust

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s