Papy shower bath bomb van Bomb Cosmetics | Review

Omdat ik thuis geen bad heb, ben ik altijd extra blij als er wel één in mijn vakantiehuisje zit. Zo ook afgelopen week in Center Parks. Dan vind ik het minder erg om wat duurdere badproducten te kopen en uit te proberen. Ik liep in een winkeltje op het park tegen de Bomb Cosmetics Papy Shower bath bomb aan en hij was zooo cute dat ik hem móest kopen. Vandaag vertel ik je of je deze ook moet proberen!

homeofdaisies bath bomb popy shower bomb cosmetics bad badderen bad bom bruisbal huid zwemmen hydrateren glitter kleur mooi strik cupcake

Ten eerste: hij ziet er werkelijk super cute uit! Het is een bal met bovenop een toefje en een strikje. Het deed me direct denken aan een heerlijke cupcake. Ik vond de kleuren erg aansprekend en spotte zelfs wat glittertjes. De bom is redelijk groot, past maar net in je hand. Het bevat 160 gram product en daarvoor betaalde ik €3.95. Deze zal vast in andere winkels wat goedkoper zijn aangezien op het park alles een beetje duurder is dan daarbuiten. Ze verkopen deze bruisballen bijvoorbeeld ook bij het winkeltje in Amsterdam waar ik de Scent Chips kocht.

homeofdaisies bath bomb popy shower bomb cosmetics bad badderen bad bom bruisbal huid zwemmen hydrateren glitter kleur mooi strik cupcake

Omdat ik dus niet zo thuis ben in badproducten (ik kan me niet eens herinneren of ik ooit eerder een bruisbal of bath bomb heb gebruikt) was ik erg benieuwd hoe het zou gaan. Ik liet het bad vollopen op een fijne temperatuur en probeerde het uit. Het deed stiekem een beetje pijn om die prachtige bom in het water te laten vallen, wetende dat hij binnen no time uit elkaar zou bruisen. Dat laatste is ook zo, ik denk dat het binnen 3 minuten wel was gedaan met de bal. Het toefje en de strik blijven tot het laatst bewaard, die zijn van wat ander materiaal gemaakt.

homeofdaisies bath bomb popy shower bomb cosmetics bad badderen bad bom bruisbal huid zwemmen hydrateren glitter kleur mooi strik cupcake

De geur is werkelijk heerlijk, hoewel ik niet goed ben in het omschrijven van geuren. Hij ruikt erg fris. Als hij helemaal is weggesist, blijft er een fijn ruikend bad over. Het product schuimt niet, alleen wanneer hij bruist. Daarna is je bad gewoon egaal en ook kan ik niet echt kleur bemerken. Dat laatste is misschien wel goed ook, ik vind het in elk geval niet erg.

Ik nam het bad met de Bomb Cosmetics bath bomb nadat ik was gaan zwemmen in het zwembad. Hierdoor voelde mijn huid behoorlijk droog en trekkerig aan. Niet fijn! Maar na het nemen van dit heerlijke bad was het helemaal verdwenen. Mijn huid voelde super zacht en gehydrateerd aan. En de bom had een licht glimmertje achter gelaten op mijn huid. Gelukkig niet te overdreven, precies goed zo.

homeofdaisies bath bomb popy shower bomb cosmetics bad badderen bad bom bruisbal huid zwemmen hydrateren glitter kleur mooi strik cupcake

Omdat ik natuurlijk geen zin heb om het hele bad schoon te maken na zo’n ontspannende sessie, was ik erg blij dat er geen product op het bad achterbleef nadat ik hem leeg had laten lopen. Alles was helemaal opgelost en weggespoeld.

Als je een bad hebt en je weet waar je aan dit product kunt komen, zou ik zeggen: KOPEN! Ik vond dit een erg fijn product, wat lekker ruikt en een glimlach op mijn gezicht toverde. Mijn huid voelde heerlijk verzorgd aan nadien, dus een bodylotion routine kon ik overslaan.

Heb jij een bad? Wat is jouw favo badproduct? xo Daisy 

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. emmaverbeke schreef:

  Wat een schattige bruisbal!

  Liked by 1 persoon

 2. Lisanne schreef:

  Ziet er heeel leuk uit!

  Liked by 1 persoon

 3. Marushi schreef:

  Die ziet er echt super schattig uit zeg! -x-

  Liked by 1 persoon

 4. joyceelise schreef:

  Ahhh, wat een schattige bathbomb zeg! Zo jammer dat ik geen bad heb!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Jaaaa vind ik ook zo jammer! En in het nieuwe huis ook (nog) niet 😦 Extra genieten dus als ik het op vakantie wel ergens heb hihi 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s