Glitter eyeliner | LOTD

Glitters alleen voor kerst? Welnee! Je kunt ze ook redelijk subtiel toevoegen aan je killer eyeliner voor een fris en schitterend effect. In deze tutorial laat ik stap voor stap zien hoe je dat doet.

homeofdaisies look makeup glitter eyeliner lipstick kleur colur fuchsia i heart makeup 2B brands essence cien hema glitters feest feestelijk kleurrijk simpel makkelijk look lotd motd fotd zaterdag

Natuurlijk begin ik met een goede basis. Mijn foundation is egaal, onder mijn ogen heb ik concealer aangebracht en mijn wenkbrauwen zijn aangezet met poeder. Op mijn ogen heb ik een oogschaduwbasis aangebracht zodat alles de hele dag op zijn plek blijft.

homeofdaisies look makeup glitter eyeliner lipstick kleur colur fuchsia i heart makeup 2B brands essence cien hema glitters feest feestelijk kleurrijk simpel makkelijk look lotd motd fotd zaterdag

Op mijn bewegend ooglid breng ik een zacht bruine kleur aan om mijn blik wat meer warmte te geven. De crease maak ik iets donkerder met een chocoladebruine oogschaduw. Mijn zwarte eyeliner zet ik wat vetter aan dan gebruikelijk. Hiervoor gebruik ik een liquid eyeliner met een dikke, stevige kwast. Aan de buitenkant van mijn ogen laat ik deze in een flinke wing uitlopen.

homeofdaisies look makeup glitter eyeliner lipstick kleur colur fuchsia i heart makeup 2B brands essence cien hema glitters feest feestelijk kleurrijk simpel makkelijk look lotd motd fotd zaterdag

Onder mijn onderste wimperrand breng ik een fuchsia kleurige glitter eyeliner aan. Deze mag best wat breder worden aangebracht, ondanks het smalle kwastje. De liner begint helemaal in de ooghoek en laat ik uitlopen onder de zwarte wing.

homeofdaisies look makeup glitter eyeliner lipstick kleur colur fuchsia i heart makeup 2B brands essence cien hema glitters feest feestelijk kleurrijk simpel makkelijk look lotd motd fotd zaterdag

Om de ogen af te maken breng ik een flinke laag mascara aan. Ga je voor een zwoele blik? Gebruik dan valse wimpers. Vergeet bij deze look ook zeker geen mascara aan te brengen op je onderste wimpers.

homeofdaisies look makeup glitter eyeliner lipstick kleur colur fuchsia i heart makeup 2B brands essence cien hema glitters feest feestelijk kleurrijk simpel makkelijk look lotd motd fotd zaterdag

De rest van mijn gezicht houd ik wat subtiel, om de aandacht op mijn ogen te laten. Mijn wangen zet ik iets aan met een matte blush en op mijn lippen gebruik ik een nude lipstick met bruine ondertoon om deze in balans te brengen met mijn ogen.

homeofdaisies look makeup glitter eyeliner lipstick kleur colur fuchsia i heart makeup 2B brands essence cien hema glitters feest feestelijk kleurrijk simpel makkelijk look lotd motd fotd zaterdag

Gebruikte producten:
I Heart Chocolate van Makeup Revolution
Essence sorft touch mouse 02 matt beige
Catrice Multi Matt Blush 002 La-Lavender
Essence I Love Stage Eyeshadowbase
Miss Sporty Perfect stay 10hr 002 Medium concealer
NYX HD Concealer CW01
HEMA Dip Liner 50
Catrice Luxury Lashes volume mascara
2B Glitter & Glam eyeliner 04 Fuchsia
Liptini Glamour Girl 1103
Cien Lipstick Natural Kiss 27

Ga jij ook buiten de feestdagen om wel eens voor glitter in je ooglook? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s