Weekvlog #1: nieuwe huis, sushi en feestje! | Video

Jaaaaa ik heb eindelijk besloten een weekvlog te maken. Hierin film ik dagelijks stukjes uit mijn leven en vat in de video de hele week samen. Zo krijg je nog meer inzicht in mijn dagelijks leven. Ik ben heel benieuwd wat je van mijn eerste week vind én of ik dit natuurlijk moet herhalen. Laat daarom zeker wat van je horen!

homeofdaisies weekvlog #1 vloggen video youtube youtuber sushi nieuwe huis winkelen ijs krabben sneeuw hagel auto rijden cadeau wijn fashion cheque verhuizen dozen feestje alex verjaardag koken keuken

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  Yes, leuk! Keep it going 👌🏻

  Liked by 1 persoon

 2. Loor schreef:

  Nog leuker dan je weekblog! Wel een beetje lang 14 min (?). Maar ik heb m helemaal uitgekeken. Miss volgende keer iets korter? Maar echt: zooooo leuk! Dikke duim omhoog!!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja klopt en heb er echt al veel uitgeknipt! Deze week al wat minder footage aan het schieten 🙂 Thanks for the feedback!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s