Maandelijkse blog My Lovely Notebook | Quotes verzamelen

Als je me een beetje kent, weet je dat ik gek ben op notitieboekjes. Daarom is het ook niet zo gek dat ik al een aantal maanden elke maand een blog schrijf voor My Lovely Notebook. Deze maand sneed ik het onderwerp Quotes aan. Voor mij zijn het meer dan een paar letter en mooie woorden achter elkaar. Ik haal er kracht en inspiratie uit of toveren spontaan een glimlach op mijn gezicht. 

homeofdaisies notebook notitieboek my lovely amsterdam blog quote inspiratie pinterest wil je me lijmen als ik breek enjoy maaike ouboter marijketekent kracht energie

Voor het hele blog verwijs ik je naar My Lovely Notebook. En als je er toch bent, kijk dan meteen naar de prachtige collectie notitieboekjes die Juliette in haar webshop heeft!

xo Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s