Boxer braid tutorial | Video

Sinds mijn Instagram-vriendinnetje @Vintagerie me heeft overgehaald het ‘gewoon te proberen’ heb ik ingezien hoe simpel het eigenlijk is: je haar invlechten. De zogeheten ‘boxer braids’ zijn momenteel super hot! Celeb’s als Kim K en Katty Perry worden er regelmatig mee gespot. Nu ik een paar keer heb geoefend ga ik het jullie ook leren in deze stap voor stap tutorial. Je zult zien hoe makkelijk het is en hoe fijn het is om af en toe even je haar uit je gezicht te hebben.

homeofdaisies boxer braid tutorial video youtube haar hair uitleg oefenen invlechten vlecht haren kapsel kapsalon muah hair stylist proberen uitleggen stap voor stap simpel makkelijk

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  Gaaf!

  Liked by 1 persoon

 2. xgraciously schreef:

  Heel gaaf! Helaas zou dit niet lukken bij mij doordat ik laagjes in mijn haar heb. Xx

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik heb ook laagjes hoor alleen zijn ze al wat langer. Door wat extra textuur aan te brengen (door poeder of droogshampoo te gebruiken) maak je je haar wat stroever en zullen die laagjes goed in je vlecht blijven zitten. Zou het toch eens proberen 😉 xo Daisy

   Liked by 1 persoon

 3. Dat is inderdaad niet moeilijk 😀 Ik doe de laatste tijd de fishtail, ook zo leuk om te doen 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Die wil ik ook graag nog leren! Zo mooi ♡ Wie weet nu ik de handigheid heb gekregen 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s