The Instagram-tag

Ik zag hem al bij velen voorbij komen, de Instagram-tag. In het begin van dit sociale medium gebruikte ik het enkel om mijn foto’s mee te bewerken, maar nu gaat er eigenlijk geen dag voorbij zonder dat ik een plaatje post. Met deze tag kom je meer te weten over hoe ik het gebruik, welke filters mijn favo zijn en welke foto het meest geliked is.

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Oh dat is gemeen, want ik mijn blogs altijd vooruit! Uhmmmm deze dus (van gisteren voor jullie..)

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?
Dat was even flink scrollen, maar heb ‘m gevonden. Dat was deze… En nee, ik gebruikte toen nog geen captions, hashtags of whatever, omdat ik Instagram gebruikte om mijn foto’s te bewerken. Weet inmiddels wel beter 😉

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Laat ik voor 2 hilarische foto’s gaan met Anne. Wij hebben echt lol om niks en doen graag gek. De ene is tijdens een fotoshoot (mijn moeder was de fotograaf en maakte een grapje over borsten) en de andere was op vakantie in Kos met onze famous moustache brillen.

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

Van welke Instagram foto krijg je ter plekke heimwee?
Ook dit was een moeilijke keuze: vakantie of bruiloft? Mag ik niet alle twee? Oké 2 foto’s van de bruiloft dan. Toen ik naast mijn vader naar het altaar liep (en héél hard tegen de tranen vocht) en toen we tot man en vrouw waren verklaard.

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gedeeld?
Oké dit zijn er twee: één van de M&M taart die mijn schoonzus voor mijn broertje had gemaakt (HEAVEN!) en toen Jochem en ik kreeft gingen eten bij restaurant de Branding (waar ik heel lang heb gewerkt) toen we 1 jaar verloofd waren.

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

Welke foto kreeg de meeste likes?
Dat was deze van onze vakantie in Cyprus. Een paar dagen daarvoor had Jochem me ten huwelijk gevraagd en op het strand bij Aphrodite’s Rock hebben we een soort van verlovingsshoot gedaan. Deze foto deelde ik pas een hele poos later, een keer laat in de avond. Toen ik de volgende morgen wakker werd schrok ik me kapot van de hoeveelheid likes. Ik denk dat ie ergens op een populair page had gestaan 😉

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

Wat is de leukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Liefde voor Bailey en haar gekke poses 😉 Ze ligt graag op haar rug met haar pootjes in de lucht en ze zit ook wel eens op haar kont.

homeofdaisies instagram tag foto's fotografie snaps kat bailey vakantie cyprus vriendschap anne liefde trouwen zwart wit hashtag #food #foodie M&M taart schoonzus familie

 

Welke foto app of Instagram filter gebruik je het meest?
Oh dat verschilt heel vaak. Tegenwoordig filter ik niet meer zoveel en bewerk dan alleen op helderheid en kleur. Maar als ik een crappy foto heb maak ik ‘m zwart/wit met Willow.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Waarschijnlijk #food #foodie en #homeofdaisies gezien ik een enorme vreetzak ben en veel post voor mijn blog.

Wat is jouw favo foto van mij op Instagram? Tag me! xo Daisy 

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mariska schreef:

  Ik vind het zo’n leuke tag, ben dol op Instagram. Wat een leuke gezellige foto ‘s!

  Liked by 1 persoon

 2. Chantalle schreef:

  Wat een leuke tag! En hele leuke foto’s.

  Liked by 1 persoon

 3. joyceelise schreef:

  Super leuke foto’s!

  Liked by 1 persoon

 4. Nienke Dailyspoonie schreef:

  Leuke tag, misschien doe ik deze binnenkort ook wel eens. Instagram vind ik echt een leuke app, al ben ik tegenwoordig ook van snapchat, en vergeet ik soms Instagram heel stom haha

  En die fotos van je trouwen vind ik echt heeeul mooi! 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Vond hem erg leuk om te doen 🙂 Ik ben nog niet aan de snapchat, vind het bij anderen er altijd leuk uitzien maar heb al tijd tekort met FB en Insta, dus laat deze nog wel even aan me voorbij gaan. Dank je wel, we hadden ook echt een hele goede fotograaf (die tevens lieve vriendin is, dus voelde super vertrouwd). xo

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s