Smokey eyes met een touch of berry | Look

Als ik eventjes geen inspiratie heb voor een nieuwe make-up look scroll ik graag door Pinterest. Daar vind je veel meiden die super goed zijn met kwasten en poedertjes. Nu ben ik er geen superster in, maar oefening baart kunst. Vandaag had ik weer zo’n dag dat ik het even niet wist en stuitte toen op een prachtige ooglook met lichte smokey eyes, glanzend champagne en een touch of berry. Een look die je wat mij betreft twee kanten op kunt laten gaan: rustig voor overdag en all glammed out voor de avonduren. Het enige dat je hoeft te wisselen is de lipkleur!

homeofdaisies look makeup make-up ginger smokey red berry glans shiny ooglook lotd motd fotd lips kleuren hema essence i heart makeup makeup revolution explicit content mua muah

Ik begin met een goede, schone basis, breng primer aan, gevolgd door foundation. Deze blend ik uit met mijn sponge egg. Onder mijn ogen breng ik wat extra primer aan zodat mijn concealer de hele dag goed blijft zitten. De concealer en oogschaduw primer laat ik eventjes intrekken voordat ik het uitblend. Vervolgens is het tijd voor de wenkbrauwen, die zet ik aan met poeder en set ik met wax. Ik set alles met wat poeder.

Met een grijze oogschaduw die een warme (bruine) ondertoon heeft zet ik een V aan op mijn bewegend ooglid en iets in de crease. Dit blend ik uit naar binnen.

homeofdaisies look makeup make-up ginger smokey red berry glans shiny ooglook lotd motd fotd lips kleuren hema essence i heart makeup makeup revolution explicit content mua muah

Vervolgens breng ik een champagnekleur aan aan de binnenkant van mijn bewegend ooglid, laat die iets uitvloeien naar de onderste wimperrand en blend deze uit naar buiten. Overlap iets de grijstint.

homeofdaisies look makeup make-up ginger smokey red berry glans shiny ooglook lotd motd fotd lips kleuren hema essence i heart makeup makeup revolution explicit content mua muah

Boven de grijze kleur breng ik een bessenachtige kleur aan. Deze kan in het begin wat heftig zijn, maar die blend je daarna uit met een blendingkwast. Zo lopen de kleuren mooi over.

homeofdaisies look makeup make-up ginger smokey red berry glans shiny ooglook lotd motd fotd lips kleuren hema essence i heart makeup makeup revolution explicit content mua muah

Om het oog wat meer definitie te geven, breng ik een vloeibare eyeliner aan met een wing. Deze trek in onder mijn onderste wimperrand iets door met een potlood. Dit mag best smudgy zijn. Met de bessenkleur breng ik ook onder mijn ogen wat diepte aan en blend dit uit.

homeofdaisies look makeup make-up ginger smokey red berry glans shiny ooglook lotd motd fotd lips kleuren hema essence i heart makeup makeup revolution explicit content mua muah

Op mijn wenkbrauwbot breng ik een lichte matte kleur roze aan om de glans wat uit te balanceren. De ooglook maak ik af met een flinke laag mascara. Omdat mijn ogen flink de glans te pakken hebben, houd ik de rest van mijn gezicht rustig. Ik shape alleen mijn jukbeenderen en mijn voorhoofd met wat matte bronzer.

homeofdaisies look makeup make-up ginger smokey red berry glans shiny ooglook lotd motd fotd lips kleuren hema essence i heart makeup makeup revolution explicit content mua muah

Zoals ik al zei, met de lippen kun je twee kanten op. Voor overdag kies ik voor een zachtroze nude kleurige gloss. Voor de avond ga ik all out met een donkere paars/rode lipbalm die de hele avond perfect blijft zitten.

homeofdaisies look makeup make-up ginger smokey red berry glans shiny ooglook lotd motd fotd lips kleuren hema essence i heart makeup makeup revolution explicit content mua muah

homeofdaisies look makeup make-up ginger smokey red berry glans shiny ooglook lotd motd fotd lips kleuren hema essence i heart makeup makeup revolution explicit content mua muah

Wat is jouw favoriete lipkleur bij deze ooglook? Zou je dit zelf ook dragen? xo Daisy 

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  Zacht roze! Houdt de aandacht op je ogen!

  Liked by 1 persoon

 2. Mariska schreef:

  Vind het leuke kleurtjes bij elkaar!

  Liked by 1 persoon

 3. Nienke Dailyspoonie schreef:

  Mooooii! Ik krijg het helaas bijna niet meer voor elkaar om make-up op te doen. Kost teveel energie en mijn handen werken vaak niet mee 😦

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks! Jammer dat het niet meer lukt. Misschien straks als het weer wat bijtrekt dat je meer energie hebt? Xo

   Like

 4. joyceelise schreef:

  Erg mooi! De donkere lipkleur staat er het mooist bij!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel 😊 ik heb zelf ook voorkeur voor de dark lips

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s