KIKO Milano nail lacquer | Review

Toen ik vorige maand in Amsterdam was móest ik natuurlijk even bij KIKO Milano binnen. Omdat we die niet in de buurt van Zeeland hebben, ik veel goede berichten over dit merk had gelezen én de prijzen leuk zijn kon ik het niet laten. Ik kocht er verschillende make-up producten, waaronder ook deze 2 flesjes nagellak. Ik ben erg benieuwd naar de dekking en houdbaarheid van deze paarstinten.

homeofdaisies kiko milano nail lacquer nagellak review amsterdam 331 338

De flacons zijn redelijk groot en bevatten 11 ml lak. Het ontwerp is redelijk simpel, een vierkant flesje met cilindervormige kwasthouder. Beide flesjes zijn wit bedrukt. Helaas hebben de kleuren geen spannende, verrassende of grappige naam maar zijn slechts een nummer. Dat vind ik wel jammer, want dat is voor mij wel een pluspunt (plus dat het leuk is om te delen hoe je nagellak ‘heet’). De kleuren zijn 331 en 338.

homeofdaisies kiko milano nail lacquer nagellak review amsterdam 331 338

homeofdaisies kiko milano nail lacquer nagellak review amsterdam 331 338

Kleur 331 is precies de paarse kleur van de Milka repen. Dat constateerde Jochem al vrij snel toen ik de inhoud van zo’n chocoladereep meester maakte en mijn nagels klaarblijkelijk wegvielen tegen de verpakking. Ik zal hem daarom ook wel de ‘Milka-kleur’ noemen 😉

homeofdaisies kiko milano nail lacquer nagellak review amsterdam 331 338

Kleur 338 is een veel koelere kleur, met een blauwe ondertoon. Op de foto’s doet het nog veel blauwer aan dan in het echt overigens.

homeofdaisies kiko milano nail lacquer nagellak review amsterdam 331 338

Het kwastje van de nail lacquer van KIKO Milano is niet te breed en niet te smal. Het brengt goed en fijn aan. De dop heeft een prima grip. Helaas dekken beide kleuren niet in één keer, dus twee laagjes zijn zeker nodig. Gelukkig trekt de lak wel goed dicht, het geeft geen strepen. Ook droogt het vrij snel, zonder dat het een quick dry nagellak is. Dat vind ik zeker fijn, want ik heb nooit zoveel geduld om mijn nagels langdurig te laten drogen.

homeofdaisies kiko milano nail lacquer nagellak review amsterdam 331 338

De houdbaarheid is prima. Omdat ik slappe nagels heb, chipt zelfs de meest dure nagellak snel bij mij. Maar als je sterke en gezonde nagels hebt, denk ik dat het zeker een dag of 4 à 5 goed blijft zitten. Zelf moet ik hem na 2 à 3 dagen wel weer vervangen omdat er veel stukjes uit zijn.

Al met al ben ik zeer tevreden over de kwaliteit, de kleurintensiteit en de houdbaarheid van deze nail lacquers. De kleuren zijn in elk geval geweldig en wissel ze eigenlijk de laatste weken continu af. De lakjes kosten €2,50 per stuk, prima prijs dus wat mij betreft.

Heb jij ervaring met nagellak van KIKO Milano? Welke is jouw favoriet? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s