Schoenen stash uitzoeken | Video

Aangezien de verhuizing al redelijk in zicht komt, is het voor mij tijd alvast wat dingen uit te zoeken. Ik hoef natuurlijk niet álles mee te nemen naar onze nieuwe stek. De interieur spullen heb ik gisteren al even gedaan en vandaag ga ik samen met jullie mijn schoenen stash doorlopen en bekijken wat ik ga houden en wat niet. De schoenen die niet meegaan, ga ik binnenkort verkopen samen met wat andere spullen die ik niet meer wil. Kijken jullie mee? (De video is behoorlijk lang… zegt ook wat over de hoeveelheid schoenen die voorbij komt!)

homeofdaisies schoenen shoe stash uitzoeken verhuizing video verkopen houden schoen shoe wedge hak hakken sneakers sneaker sportschoen slippers kon mari video film filmen verkopen sale

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  😱 zoveel
  Die zwarte vd Action heb ik ook haha ramp.nl 🙈

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik schaam me diep 🙈🙈🙈 serieuze schoenen verslaving hahaha die van Action zijn echt wel chill en zeker voor dat geld 👍

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s