Golden Army | Make-up look

In Amsterdam kocht ik bij Kiko Milano een mono eyeshadow en een smart eye pensil in legergroene kleuren. Omdat ik qua kleurentype een echt herfst type ben staat dit mij mooi. Als kleding ben ik het wel gewend, zo heb ik meerdere groene broeken in die tint. Maar make-up? Tsja, dat was redelijk nieuw voor me. Toch ging ik aan de slag en deze ooglook kwam eruit!

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

Zoals altijd begin ik met een schone basis door mijn gezicht te reinigen en verzorgen. Vervolgens breng ik een primer aan zodat mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten. Dan ga ik aan de slag met foundation; die verdeel ik over mijn gezicht en blend hem in met een sponge egg.

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

Onder mijn ogen breng ik een basis aan waardoor mijn concealer niet uitloopt. Vervolgens breng ik concealer aan onder mijn ogen om de verkleuring te verbergen en langs mijn neus en op mijn kin om roodheid tegen te gaan. Op het tipje van mijn neus en op mijn cupidboog breng ik hele lichte concealer aan om deze op te lichten. En op mijn oogleden smeer ik een oogschaduwbasis. Dit laat ik allemaal even setten terwijl ik aan mijn wenkbrauwen begin. Als deze af zijn blend ik de concealers in en kan ik aan de slag met mijn oogmake-up.

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

Ik begin met een lichtgrijze kleur aan te brengen op mijn bewegend ooglid. Deze komt uit het MAX&MORE Blue Palette.

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

Vervolgens ga ik er met de legergroene kleur (116) van Kiko overheen en deze blend ik wat uit naar boven in mijn crease.  Om mijn ogen wat meer warmte te geven blend ik mijn crease verder uit naar boven met een terra cotta kleur (Thank Friday) uit het I Heart Chocolate palette.

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

Onder mijn onderste wimpers trek ik een smudgy lijntje met de Smart Eyepensil van Kiko in de kleur 811. Je kunt deze nog verder smudgen met een kwast of wattenstaafje.

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

Mijn binnenste ooghoeken en wenkbrauwbot licht ik wat op met een champagnekleur (You Need Love uit het I Heart Chocolate palette). Om een extra spark te geven aan deze look breng ik met een vochtige kwast een gouden glitter toe (Chocolate Love uit het I Heart Chocolate palette) in het midden van mijn bewegend ooglid en onder de onderste wimperrand.

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

Ik maak de ooglook af met een zwarte winged eyeliner en een vette laag mascara! Mijn wangen houd ik simpel met slechts een klein beetje contour en een vrij naturelle lip (Essence, Barely There) maakt de look compleet.

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

homeofdaisies ooglook make-up tutorial picture foto photo motd fotd lodt armt leger groen green ooglook ogen kiko milano shoppen winkelen amsterdam green i heart chocolate makeup revolution

Wat vind jij van legergroene oogmake-up? Zou je het zelf dragen? xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  Yes! Leuk!

  Liked by 1 persoon

 2. Jaa leuk! Dit is echt wel een kleur die ik ook zou dragen

  Liked by 1 persoon

 3. Chantal schreef:

  Vind ik ook hele mooie kleuren mits het goed is uitgeblend

  Liked by 1 persoon

 4. Mariska schreef:

  Is weer eens wat anders! Kan een hele mooie kleur zijn in combinatie met andere kleuren 😀

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s