Romantische glamourlook | Valentijnsdag

Wie wil er nu niet lekker romantisch en glamorous uitzien op Valentijnsdag? Maar uren in de steigers zitten vind ik dan weer net even teveel, dus koos ik voor een niet al te moeilijke look die snel te maken is. Het grote accent ligt ditmaal op die knalrode lippen! Geen zorgen, ik gebruik een stain-proof product dus je kunt je lover onbeperkt zoenen zonder dat je kleur verliest.

homeofdaisies valentijn valentijnsdag look romantisch make-up haar mua muah red lips lippen rood provocalips rimmel london i heart makeup chocolate naked pallet makeup revolution essence catrice etos nyx nyc look lotd motd fotd vday valentines day

Natuurlijk verzorg ik eerst mijn gezicht voor ik met de penselen aan de slag ga. Om ervoor te zorgen dat je make-up de hele date (en daarna!) goed blijft zitten gebruik ik eerst een Smoothing Primer van Etos. Deze maakt ook meteen je huid egaal. De foundation die ik gebruik is ook van Etos eigen merk in de kleur 001. Deze heeft een lichte tot medium dekking, waardoor je er niet heel cakerig uitziet maar juist heel natuurlijk. Vind je het nog steeds te heftig? Dan kun je hem mengen met wat dagcrème of je gebruikt een gekleurde dagcrème in plaats van foundation. Op mijn ogen breng ik een oogschaduwbasis aan van Essence, onder mijn ogen NYX HC Concealer in de kleur CW01 Porcelain en op rode plekjes zoals pukkeltjes en langs mijn neus gebruik ik L.A. Girl Pro Conceaker in Classic Ivory. Dit alles poeder ik af met Miss Sporty So Matt Perfect Stay 002 Medium.

homeofdaisies valentijn valentijnsdag look romantisch make-up haar mua muah red lips lippen rood provocalips rimmel london i heart makeup chocolate naked pallet makeup revolution essence catrice etos nyx nyc look lotd motd fotd vday valentines day

Hierna ga ik aan de slag met mijn wenkbrauwen. Wil je precies weten hoe ik die nu doe? Lees dan het artikel ‘Een gezicht zonder wenkbrauwen is… geen gezicht!‘ Ik gebruik hiervoor het NYC wenkbrauwpallet 876 Brunette, de Etos brow brush en Sleek wenkbrauw wax 717 Medium. Dan is het tijd voor mijn ogen. Hiervoor gebruik ik het Naked Chocolate palette van I Heart Makeup (by Makeup Revolution). In de arcadeboog breng ik Milky aan, op mijn bewegend ooglid Adorable en als accent in de ooghoeken en op het wenkbrauwbot Smoothly. Milky blend ik naar beneden uit zodat het wat meer smoked met Adorable. Met de Essence Superfine Eyeliner pen trek ik een dun streepje die uitloopt in een kleine wing. Als finishing touch breng ik Luxury Lashes volume mascara van Catrice aan.

homeofdaisies valentijn valentijnsdag look romantisch make-up haar mua muah red lips lippen rood provocalips rimmel london i heart makeup chocolate naked pallet makeup revolution essence catrice etos nyx nyc look lotd motd fotd vday valentines day

Omdat je natuurlijk lekker wilt zoenen met je geliefde kies ik voor de Rimmel Provocalips Kiss Proof Lip Colour in de kleur 550 Play With Fire. Dit is een prachtige dieprode kleur die wel tot 16 uur lang perfect blijft zitten. Ongeacht hoeveel je zoent, eet of drinkt. Ideaal toch! Het enige accent dat ik nu nog maak is high lighter op de jukbeenderen. Hiervoor gebruik ik Goddess of Love Tripple Baked Highlighter van I Heart Makeup (by Makeup Revolution). Dit geeft net die extra romantische shine aan je look!

homeofdaisies valentijn valentijnsdag look romantisch make-up haar mua muah red lips lippen rood provocalips rimmel london i heart makeup chocolate naked pallet makeup revolution essence catrice etos nyx nyc look lotd motd fotd vday valentines day

homeofdaisies valentijn valentijnsdag look romantisch make-up haar mua muah red lips lippen rood provocalips rimmel london i heart makeup chocolate naked pallet makeup revolution essence catrice etos nyx nyc look lotd motd fotd vday valentines day

Als allerlaatste breng ik grove, nonchalante golven aan in mijn haar met de Babyliss Pro180 32 mm krultang. Ik krul overigens alleen de onderkant en de voorkant, de rest kun je wat voller maken met babypoeder of droogshampoo.

homeofdaisies valentijn valentijnsdag look romantisch make-up haar mua muah red lips lippen rood provocalips rimmel london i heart makeup chocolate naked pallet makeup revolution essence catrice etos nyx nyc look lotd motd fotd vday valentines day

Snel zei je? Ja, ik was binnen 30 minuten klaar met de hele look! 🙂

homeofdaisies valentijn valentijnsdag look romantisch make-up haar mua muah red lips lippen rood provocalips rimmel london i heart makeup chocolate naked pallet makeup revolution essence catrice etos nyx nyc look lotd motd fotd vday valentines day

homeofdaisies valentijn valentijnsdag look romantisch make-up haar mua muah red lips lippen rood provocalips rimmel london i heart makeup chocolate naked pallet makeup revolution essence catrice etos nyx nyc look lotd motd fotd vday valentines day

Ik wens je een hele fijne Valentijnsdag! xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Tessa schreef:

    Echt heel mooi! De oogschaduwlook is echt geknipt voor Valentijn 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. Nienke Dailyspoonie schreef:

    Heel mooi , ben niet zo’n make up typje maar dit vind ik echt wel heel mooi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s