#ootd Florals & Denim

Nu het van dat gekke weer is (niet warm, niet koud, regen, zon) weet je gewoon bijna niet wat je aan moet. Ik kies dan altijd graag voor laagjes, want dan kun je tenminste iets uit doen als je het warm hebt en weer aantrekken als je het fris krijgt. Ook is het fijn dat je kledingstukken uit eerdere seizoenen kunt doordragen in de winter. Ik ben namelijk niet zo van de hele dikke wintertruien šŸ˜‰ Vandaag laat ik je een outfit zien met Florals & Denim.

homeofdaisies ootd outfit of the day mode fashion winter laagjes denim jeans high waist floral bloemen onlky H&M Pieces schoenen wand bloemen planten groen green hotel conscious amsterdam museum square

homeofdaisies ootd outfit of the day mode fashion winter laagjes denim jeans high waist floral bloemen onlky H&M Pieces schoenen wand bloemen planten groen green hotel conscious amsterdam museum square

homeofdaisies ootd outfit of the day mode fashion winter laagjes denim jeans high waist floral bloemen onlky H&M Pieces schoenen wand bloemen planten groen green hotel conscious amsterdam museum square

Gecropte trui: H&M
DenimĀ blouse: ONLY

Bordeaux rode high waist: Pieces
Enkellaarsjes: H&M

Locatie: Consious Hotel Museum Square, Amsterdam

xo DaisyĀ 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s