Ikea wishlist!

Ohhhh Ikea. Dé winkel waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat ik er nooit met lege handen buiten kom. Gelukkig zit ‘ie niet helemaal om de hoek en moet ik er altijd speciaal voor rijden. Wel fijn: we hebben tegenwoordig een website waarop je kunt bestellen tegen prima bezorgkosten 😉 Nee, besteld heb ik er nog niet, maar met mijn toekomstige woning in het vooruitzicht heb ik best een wensenlijstje. Deze deel ik vandaag met jullie.

homeofdaisies ikea wishlist huis wonen interieur industrieel badkamer dromen huis woning winkelen shoppen

In ons huidige huis hebben we een heerlijk grote spiegel met licht er boven; ideaal om mijn make-up te doen. Alleen mis ik wat kastruimte. Daarvoor is deze van Ikea echt fantastisch! Een fijn lichtje, ruim voldoende kastruimte én een grote, brede, lange spiegel. Kunnen we ’s morgens mooi samen tutten 😉

homeofdaisies ikea wishlist huis wonen interieur industrieel badkamer dromen huis woning winkelen shoppen

Ik blijf nog even in de spiegels: ik wil nog heel graag een grote en brede passpiegel. Omdat we nu groter gaan wonen willen we één slaapkamer omtoveren tot kleedkamer. Een mega kast waar we al onze kleding en schoenen in kwijt kunnen én natuurlijk een grote spiegel om je outfit in te bewonderen. Deze is met 196 cm lang genoeg voor ons beiden.

homeofdaisies ikea wishlist huis wonen interieur industrieel badkamer dromen huis woning winkelen shoppen

Dit nachtkastje heb ik nog niet in real life gezien, dus ik weet niet of het een beetje stevige kwaliteit is, maar ik wil graag een nachtkastje. Nu hebben we enkel aan beide kanten een plankje en ik merk dat in elk geval ik daar niet voldoende aan heb (lees: boek, dagboek, magazine, mijn astma puffers, handcrème, blikje Purol, tissues…) Een kastje met een lade (of 2) en 2 plankjes lijken mij fijn. Kan ik tenminste ook nog een klein leeslampje óp het kastje zetten 🙂

homeofdaisies ikea wishlist huis wonen interieur industrieel badkamer dromen huis woning winkelen shoppen

Over lampen gesproken. Hoe awesome is deze bureaulamp?! Lijkt me heel gaaf voor op mijn nieuwe kantoortje.

homeofdaisies ikea wishlist huis wonen interieur industrieel badkamer dromen huis woning winkelen shoppen

Volgens mij dé Ikea musthave voor iedere blogger met mega beauty stash: deze ladekast. De bovenste drie lades zijn ondiep, fijn om je oogschaduw pallets in te leggen. Je ziet in één oogopslag welke pallet je zoekt! En in de iets diepere kun je met handige bakjes je andere producten organiseren. Lijkt me heel fijn voor op mijn kantoor.

homeofdaisies ikea wishlist huis wonen interieur industrieel badkamer dromen huis woning winkelen shoppen

Oók een blogger musthave: een aaibaar kleedje. Fijn om producten op te fotograferen, staat leuk op je kamer én om af en toe mee te knuffelen. Past ook prima bij onze bank, dus wie weet maken we daarmee wel een nieuwe hot spot voor Bailey om te liggen.

homeofdaisies ikea wishlist huis wonen interieur industrieel badkamer dromen huis woning winkelen shoppen

 

Op mijn kantoor wil ik ook een leeshoekje maken en die is natuurlijk niet af zonder héle fijne stoel. Ik mis mijn oude leesstoelen (ik had er twee, van dit model maar dan antiek) waar ik altijd uuuuuren in kon zitten en verdwijnen in fijne verhalen (oké toen der tijd ook nog in oersaaie studieboeken haha). Het lijkt me heerlijk om dit weer terug te brengen en hóe tof is deze kleur geel? Love it!

homeofdaisies ikea wishlist huis wonen interieur industrieel badkamer dromen huis woning winkelen shoppen

Dit was even wat ik heb ontdekt op de website de afgelopen tijd, maar als ik in de winkel loop gooi ik vast weer van alles en nog wat in mijn mandje. Ja, ik was afgelopen weekend in Ikea, maar dat was om te kijken naar de kledingkasten. Even informatie inwinnen over hoeveel we moeten sparen om onze droomkast te verwezenlijken! Ik ging voor het eerst evahh met lege handen naar huis, ik kocht zelfs geen kaarsen of afwasborstels!!! Hahaha! Ik kan het wel 😉 Nu nog even wachten tot we een ander huis hebben, de maten weten en we écht los kunnen gaan met shoppen. Heb er zin in! Wat is jouw favo item van mijn wishlist? xo Daisy

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  Nou wil ik naar Ikea 😂
  Die stoel is gaaaaaaf btw!

  Liked by 1 persoon

 2. Mariska schreef:

  Dat kleedje heb ik ook, als je die van echt schapenwol neemt blijft die niet heel lang mooi vind ik. Helaas. Zo mooi spul heeft ikea!

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben laatst naar de Ikea geweest en dit was echt een hel voor mij. Want ik had zelf niks nodig en moest mee met een vriendin maar er kwam geen einde aan. :p

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hahaha moet je maar niet winkelen met meisjes :p

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s