Etos Botanic Boost Lime & Mint | Review

Als ik IETS een fijne geur vind, is het wel de combi limoen en munt. Het ruikt zo fris en op een of andere gekke manier word ik er onwijs vrolijk van. En dat laatste kunnen we wel gebruiken met die koude, donkere dagen. Toen ik de Botanic Garden collectie van Etos ging ‘proeven’ gooide ik daarom meteen de producten van de Lime & Mint lijn in mijn mandje. Ik probeerde de douchegel en handcrème voor je uit!

homeofdaisies etos botanical boost lime mint limoen munt review preduct douchegel handcrème geur lekker fijn goed fris geurig geurend douchen

De verpakkingen zien er luxe en degelijk uit. En hallo, heb je die koperen details gespot? Love it! De fles douchegel is van stevig plastic en is doorzichtig zodat je de mooie kleur en geurparels goed kunt zien zitten. De inhoud pomp je er gemakkelijk uit met dit fijne drukpompje. Ideaal én net even wat anders in je doucheruimte. Het doet meteen denken aan een handzeep, maar dan voor in de douche. Leuk! De verpakking bevat 300ml inhoud.

homeofdaisies etos botanical boost lime mint limoen munt review preduct douchegel handcrème geur lekker fijn goed fris geurig geurend douchen

Zodra je de inhoud op je hand pompt komt die heerlijke geur vrij. Het is een zeer frisse geur, maar ergens ruik ik ook een zoetje erin. De perfecte geur om ’s morgens wakker te worden en vol energie de deur uit te gaan. Maar ik vind hem ook ideaal om na een drukke dag even tot jezelf te komen, zeker als je daarna nog even de deur uit moet of een leuke blogpost moet tikken 😉 Ik vind de douchegel zuinig in gebruik, je hebt er niet veel voor nodig om een lekker geurende schuimlaag te creëren. Nu moet ik erbij zeggen dat ik altijd mijn lufa gebruik waardoor je product sowieso makkelijker schuimt.

homeofdaisies etos botanical boost lime mint limoen munt review preduct douchegel handcrème geur lekker fijn goed fris geurig geurend douchen

Dan de handcrème: deze verpakking heeft een grappig gevormde schroefdop. Nét even wat anders dan wat ik gewend ben. Ik houd van dat soort kleine details! De tube is gemaakt van een zacht materiaal, waardoor je het product er makkelijk uitknijpt. Handig ook voor als ‘ie straks bijna leeg is 🙂 Er zit 75ml in de tube, dus ik kan nog eventjes vooruit. De crème die eruit komt is heel romig en wit van kleur. Hij smeert goed uit en trekt snel in. Je handen ruiken zeker nog een poosje overheerlijk fris. De crème verzorgt goed en gaat mijn droge winterhanden goed te lijf!

homeofdaisies etos botanical boost lime mint limoen munt review preduct douchegel handcrème geur lekker fijn goed fris geurig geurend douchen

Ook fijn: hij prikt niet in mijn kloofjes (ik heb snel kloofjes langs mijn nagels door het verschil van warm en koud, van binnen bij de kachel naar de koude buitenlucht en terug). Ik hoef het dus ook niet uit te gillen! Als ik goed blijf smeren hoop ik dat het snel geneest en er geen nieuwe kloven bij komen.

homeofdaisies etos botanical boost lime mint limoen munt review preduct douchegel handcrème geur lekker fijn goed fris geurig geurend douchen

De Botanical Garden collectie is verkrijgbaar bij Etos. De Lime & Mint handcrème kost €3,49 en de Shower Gel kost ook €3,49. Daarnaast zijn er in deze collectie ook nog verkrijgbaar: Shower oil, Shower foam, Shower scrub, Lip balm en Body Soufflé.

Heb jij al de producten van deze collectie van Etos geprobeerd? Wat is jouw favoriet? xo Daisy 

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. curlycreative schreef:

  Ik geef deze producten graag weg als kadootje. Lief voor je portemonnee en ziet er ook nog eens geweldig uit!

  Liked by 1 persoon

 2. biancaronday schreef:

  Ziet er uit als prettige producten. Waarom weet ik niet, maar ben nog altijd een beetje huiverig voor eigen merk producten. Stom, want je bent een dief van je eigen portemonnee.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik ben altijd fan van eigen merken. Zijn vaak ook dierproefvrij wat veel grote merken niet zijn! Zou het zeker eens proberen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s