Mooie nieuwe bril! | Vlog #12

Vandaag mocht ik ein-de-lijk een nieuwe bril halen. Dat vind ik altijd super leuk om te doen, maar het is altijd maar weer de vraag of er iets tussen zit wat bij mijn hoofd past. Ik vind zelf dat ik op zich best een brillenhoofd heb, alleen is de monturen-mode groot-groter-grootst en lijk ik soms geen wenkbrauwen te bezitten. Anyway, kijk mee met mijn zoektocht samen met mijn fashionista hubby (thanks voor je heerlijke advies schat!)

homeofdaisies nieuwe bril shoppen winkelen brillen montuur oogmeting specsavers winkelen shoppen mode fashion trend trendy kopen bril

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  Ben benieuwd!!
  En die kenner van een man van je 😂 hilarisch! Las je Tweet 🙈 “uit ’t rek”

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hahaha ja das dat begin stuk. Hoezo ga je kapot om je eigen grapjes 😂

   Liked by 1 persoon

 2. artisticstateofmind schreef:

  Dat viel mij ook al op, dat alle brillen zo hoog waren! Ben benieuwd welke je hebt gekozen. Ik heb wel 1 gewone en 1 zonnebril gedaan, maar t is hetzelfde montuur, alleen een andere kleur haha

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Mijn zonnebril heb ik vorig jaar los gekocht, dus niet via de verzekering. Is op zich nog prima en omdat ik niet kon kiezen… haha! Ja heel hoog, vind ik best irritant. Hoewel ik grote modellen wel leuker vind dan die kleintjes van vroegahh 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s