Oh em gee….!

Jochem en ik zijn nu ruim drie maanden getrouwd. Aan de ene kant lijkt het alweer super lang geleden omdat we alweer zoveel dingen hebben gedaan en meegemaakt en anderzijds is het nog zo recent. Ik vind het leuk om te zien dat iedereen zo betrokken is en ook mensen die ik maar heel af en toe zie me nog regelmatig herinneren aan de dag, zoals bijvoorbeeld een collega die me opeens feliciteert (want ja, ik heb een andere achternaam!). De eerste tijd kreeg ik vaak de vraag “En, hoe voelt het om getrouwd te zijn?” maar ik merk inmiddels dat de vragen een andere inslag krijgen. “En, wanneer komt de kleine?”. Say whutttt?!

homeofdaisies predictor clear blue just fat baby kinderen getrouwd gezinsuitbreiding

bron afbeelding

Sorry, maar ik vind het echt een gekke vraag om aan iemand te stellen. Ben ik écht zoveel aangekomen in de tussentijd? Do I look THAT fat to you? Oké, ik heb me best een beetje laten gaan, maar zó erg is het toch niet? En dan nog, is anno 2016 het huwelijk werkelijk alleen nog legitiem omdat je kinderen wilt? Zijn mensen serieus nog zo narrow minded? Ik snap het echt niet!

En ik ben niet eens de enige met deze ervaring. Ook mijn moeder wordt bijna dagelijks gevraagd wanneer ze oma wordt. Toen ze laatst een foto van haar en een lief, klein baby’tje op Facebook plaatste ontploften de reacties. 80% bestond uit “Ziet er goed uit, wanneer ben jij aan de beurt?”. Alsof er alleen om de huwelijksnacht ‘geconsumeerd’ is en ik nu wel zo’n beetje zover zou moeten zijn om het wereldkundig te maken. Not really. No. Cut it out!

Ik had het hier een tijdje terug nog met een collega over, of het nu echt aan mij lag dat ik dit zo gek vond. Zij maakte nog wel een goede opmerking: “Wat als je het super graag zou willen en het lukt niet? Hoe lullig is het dan als mensen continu die vraag stellen?!” Pfff nou, daar had ik nog niet eens over gedacht. Bah, eigenlijk erg toch hoe ondoordacht mensen kunnen zijn met hun nieuwsgierigheid.

Dus even voor alle nosy people en nieuwsgierige aagjes: NEE! Ik ben niet zwanger noch ben ik van plan om dit any time soon te worden. We houden het bij oefenen en dan, wie weet, ooit, als we er aan toe zijn, krijgen we hele mooie, lieve, knappe kindjes. Maar voorlopig genieten we nog heel erg van the two of us en alle leuke dingen die we nog samen willen doen.

homeofdaisies predictor clear blue just fat baby kinderen getrouwd gezinsuitbreiding

bron afbeelding

xo Daisy

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  Daisy heeft gesproken 👌🏻👍🏻
  #datdus

  Liked by 1 persoon

 2. biancaronday schreef:

  Mensen moeten gewoon weer eens lekker leren zich alleen met hun eigen zaken bezig te houden. Wie weet kwets je iemand wel met zo’n vraag en dat kan om vele redenen zijn. Waarom mensen zich daar toe geroepen voelen is mij een groot raadsel.

  Liked by 1 persoon

 3. Sabsstyle schreef:

  Joh in maart ben ik 2 jaar getrouwd en ben 30…rara hoe vaak ik DE vraag krijg of er kids komen..te vaak en het is echt annoying! Want waarschijnlijk wil ik geeneens kids en m’n man ook niet 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja herkenbaar hahaha ik ben 28 en vriendinnen die 30 en single zijn worden ook gek aangekeken. Hoe narrow minded zijn mensen pffff live and let live als jij maar gelukkig bent 😉

   Like

 4. Je hebt hier ZO gelijk in! Ik denk dat veel mensen niet eens doorhebben wat ze nu eigenlijk vragen als ze die vraag stellen.. Fijn weekend Daisy!! Liefs X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s