Top 15 2015 en hoe verder in 2016?

Het nieuwe jaar is alweer een paar dagen bezig, maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik nog niet zo veel en uitgebreid heb nagedacht wat ik in 2016 met homeofdaisies.nl ga doen. Ik heb mezelf natuurlijk wel wat Goals gesteld voor dit jaar, zowel persoonlijk als op bloggebied, maar hoe ik dit laatste ga invullen…? Dat weet ik nog niet! Dus leek het me goed te kijken naar mijn best bekeken items en hierop voort te boorduren. Ga ik bijvoorbeeld nog wekelijks kokkerellen of mijn Instagram foto’s delen? 

homeofdaisies desk planner hema homeofdaisies.nl blog blogger plannen planning agenda indelen blogpost review shoppen hema roze

Natuurlijk wordt mijn homepage het meest bekeken, maar die buiten beschouwing gelaten, kom ik uit op de volgende top 15:

1. City Tip: Zierikzee

2. Review: Kruidvat getinte dagcrème (licht)

3. Review: Cien aqua moiserising cream

4. Badkamer dromen

5. Liefde voor Coffeelab

6. #ootd | Burgerlijk huwelijk

7. Review: PS Beauty eyeliner, Liquid Glow en Egg make-up sponge 

8. Twee snelle ‘nat haar’ kapsels

9. Van simpel tweetje naar voorpaginanieuws

10. What’s in the bag? | Primark Den Haag shoplog!

11. Action shoplog | mei

12. Waar heb ik nu écht geld op bespaard voor de bruiloft?

13. Home shoplog!

14. @ Funfest Outdoor

15. Dromerige kaptafels

Eerste conclusie: als anderen het delen gaat het vaak heel hard met de views! Zo heeft een van de winkels in Zierikzee mijn blog op zijn Facebook gedeeld, waarna ook weer anderen het deelden. Het had een enorm olievlek effect en daardoor staat dit artikel met stip op nummer 1 qua bezoekers. Idem geldt voor de stukken over Coffeelab en Funfest.

Tweede conclusie: ik word veel via zoekmachines gevonden. Dat zie ik in mijn statistieken terug. Wekelijks krijg ik wel weer een bezoeker voor de Kruidvat getinte dagcrème en Cien aqua cream. Gewoon, omdat mensen graag willen weten of het een fijn product is voordat ze er geld aan uitgeven. En ik geef ze geen ongelijk! Zeker als het duurdere producten betreft wil ik ook eerst graag weten hoe anderen erover denken. Het blijft dus belangrijk dat ik goede meta tags meegeef aan mijn artikelen en bijbehorende foto’s.

Conclusie drie: girls love shoplogs! Dit zie ik zowel op mijn blog als op mijn YouTube kanaal. En als ik naar mezelf kijk: ik houd ervan om te shoppen, shoplogs te maken én van anderen te bekijken. Zeker iets waarmee ik moet doorgaan!

Conclusie vier: jullie zijn gek op bruiloften! Maar, ik houd het voorlopig even bij 1x trouwen haha dus daar zal ik komend jaar niet meer zoveel over schrijven. Helaas, want ik vond het wel super leuk om te doen. Jullie meenemen in de voorbereidingen, tips geven en inzicht geven in hoe ik het allemaal heb beleefd. Wie weet nog wel een update als we 6 maanden en 1 jaar zijn getrouwd 😉

Conclusie vijf: hoewel ik het leuk vind om mijn persoonlijke leven te delen in Mijn week in plaatjes, worden die niet super goed bekeken. Voor mezelf had ik woensdag als vaste dag gezet om deze te plaatsen. Dan deelde ik de Instagram foto’s + wat uitleg van mijn dagen van woensdag t/m dinsdag van de afgelopen week. Toevalligerwijs wil Instagram opeens ook de foto’s niet meer automatisch opslaan als ik heb gepost, dus misschien is dit een voorbode. Ik ga met dit item stoppen in 2016.

Maar wat ga ik dan wel doen? Ik zal sowieso producten blijven reviewen. Dat vind ik ook zelf heel leuk om te doen, zowel beauty als gadgets. Natuurlijk blijf ik video’s maken want ook dat vind ik leuk om te doen, maar ik ga wel beter nadenken over hoe ik deze ga invullen. De shoplogs worden echt vele malen vaker bekeken dus ik denk dat ik me daar op ga focussen. En ja, zo af en toe een vlog, gewoon omdat ik dat zelf ook heel leuk vind. Wat je ook kunt verwachten is meer over interieur. Wat al in de goals 2016 stond, was verhuizen. En laat ik nu helemaal enthousiast worden van huizen inrichten! Ook wil ik zoveel mogelijk reizen, nieuwe plekken ontdekken en jullie daarin meenemen. Mijn pareltjes met jullie delen. En koken blijf ik zeker doen, maar misschien niet elke donderdag.

Jullie zijn zeker nog niet van mij af! Wat is jouw favoriete onderwerp op homeofdaisies.nl? En was jij bekend met mijn weekplanning, dat ik op woensdag altijd MWIP deed en op donderdag iets met food? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. biancaronday schreef:

    Heel veel succes in 2016. Ik ben heel erg benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken. Leuk hoe je 2015 hebt uitgelegd, met je top 15 en de conclusie die je er uit trekt.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s