2016 Goals!

In 2015 heb ik het al veel voorbij zien komen; goals. Bloggers die elke dag, week of maand een of meerdere doelen stellen om te behalen. Om dat met die hoge frequentie te doen, vind ik wat teveel van het goede. Maar dat betekent niet dat ik voor het komende jaar mijzelf geen doelen wil stellen. De een misschien wat groter dan de ander. Wat heb ik in 2016 op persoonlijk en blog vlak in petto?

 homeofdaisies 2015 2016 goals nieuwjaar resolutions goede voornemens nieuwjaar doelen liefde vrienden blog bloggen vloggen

– Jochem’s huis te koop zetten en rondkijken voor ons droomhuis. Het zou meest ideaal zijn als we voor de zomer al in een nieuwe woning zitten mét fijne tuin!

– Het duurt nog even, maar het contract met mijn huidige werkgever loopt tegen de zomer af. Ik zou zoooo graag verlenging krijgen!

– Komend jaar hoop ik toch echt wat verder te groeien met homeofdaisies.nl. Meer (vaste) volgers en bezoekers. Natuurlijk wil ik mijn site verder optimaliseren en nóg beter schrijven en fotograferen.

– Reizen! Ik wil in 2016 zoveel mogelijk nieuwe plekken ontdekken. Maar dat moet natuurlijk ook gefinancierd worden, dus even kijken wat lukt ook met de verhuizing. Het liefst willen we ook nog op 2e, lange, verre huwelijksreis naar een ander continent.

– Beter voor mezelf zorgen. En dan bedoel ik vooral in de vorm van grenzen stellen en mezelf eraan houden, zodat ik fysiek minder belast wordt, minder pijn heb en niet zo moe ben.

– Eén of meer van mijn items van de bucket list afstrepen.

– Meer genieten, minder stressen.

– Vaker spontane dingen doen. Spullen pakken en gaan!

– Niet voor mij, maar wel heel belangrijk voor mij: dat Jochem zijn rijbewijs (snel!) haalt. Hij is in juli begonnen met lessen en het zou mij lichamelijk ontzettend ontzien als ik niet altijd hoef te rijden. Zeker op verre stukken. Kunnen we ook wat vaker de hort op 🙂

– Meer tijd besteden met vrienden en familie. Iets wat je elk jaar zou moeten doen, maar wat er toch stiekem vaak bij inschiet.

Heb jij voornemens of goals voor 2016? En hoe denk je ze te gaan halen? xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. sabrina schreef:

  gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat alles voor je uit gaat komen! Ik heb niet echt voornemens, hou me er toch nit aan…

  Liked by 1 persoon

 2. Juliette schreef:

  Leuke en goede doelen Daisy!
  Zelf heb ik ook privé doelen en zakelijke doelen gesteld. Deze heb ik uiteraard opgeschreven in mijn notitieboek en ik heb met mijzelf afgesproken dat ik iedere week een momentje pak om ze nog eens door te lezen en om te kijken welk stapje ik in de richting van mijn doel kan stellen. Dit jaar heb ik ook voor het eerst een lijst met doelen die ik samen met mijn vriend wil behalen. Zoals 4x per jaar naar de sauna, verhuizen, elke maand een ou-of-comfort zone actie doen, eten bij een sterrenrestaurant, een dag matching outfits…

  Liked by 1 persoon

 3. anna schreef:

  Wat een mooie doelen! Ik wil dit jaar ook zeker meer gaan relaxen… Ik wens je een fijn gelukkig, gezond en relaxt 2016 toe 😀 x

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s