Flashback 2015

Handjes in de lucht als je ook vind dat 2015 voorbij is gevlogen. Man, ik kan me januari nog herinneren alsof het 3 weken terug was. 2016 staat voor de deur en dat is de uitgelezen kans om terug te kijken op alle mooie en minder goede momenten van afgelopen jaar. Wat heb ik met homeofdaisies.nl allemaal gedaan en bereikt en wat op persoonlijk vlak? Ik neem jullie in vogelvlucht mee!

homeofdaisies flashback 2015 mijn jaar overzicht terugkijken overzicht afgelopen jaar trouwen bloggen my lovely notebook vloggen youtube vakantie reizen maastricht marokko marrakesh vliegen familie vrienden agenda

Het hoogste hoogtepunt in mijn persoonlijke leven was natuurlijk mijn bruiloft en dat ik vanaf nu als mevrouw Schot door het leven ga.

Sinds juni blog ik maandelijks voor My Lovely Notebook over mijn liefde voor notitieboekjes en vertel ik je wat je er allemaal mee kunt doen.

Dit jaar heb ik eindelijk wat meer regelmaat in mijn blog aangebracht. Ik had niet echt vaste dagen waarop ik blogde. Nu blog ik elke dag, behalve op maandag.

Ook ben ik gestart met video’s maken. Ik schafte een nieuwe camera aan en leerde mezelf editten. En – al zeg ik het zelf – word ik er steeds beter in ūüôā

Ik ben naar leuke feesten, festivals en evenementen geweest, zoals FunFest, DayDream, Concert at Sea, Waslijn en I Love Beauty Event.

Mijn vrijgezellenfeest was meer dan hilarisch!

Ik ben op veel toffe plaatsen geweest om te shoppen en/of sight seen, zoals Maastricht, Eindhoven, Den Haag, Parijs, Antwerpen en Marrakesh.

Dit jaar heb ik heel veel heerlijke, nieuwe recepten geprobeerd.

Voor homeofdaisies ben ik een Facebookpagina gestart en door de winactie had ik binnen no time 200 likes!

Jochem en ik waren voorpagina nieuws door 1 simpel tweetje.

Ik volgende een make-up workshop en daardoor kreeg ik nieuwe wenkbrauwen.

Jochem toverde onze logeerkamer om, waardoor het nu óók als mijn kantoor fungeert (en daar ben ik nog steeds heeeeel blij mee!)

Ik kocht mijn allereerste paar Nikes éver.

Ook schafte ik – eindelijk – een zonnebril op sterkte aan. Wat een gemak!

Ik volgde een workshop taarten maken met Anne en maakte een tof uiltje.

Een vol, druk, maar ontzettend leuk jaar dus! Ik ga genieten van de laatste dagen én heel erg uitzien naar volgend jaar. Er staan alweer wat leuke dingen gepland voor 2016. Natuurlijk ga ik proberen homeofdaisies.nl verder uit te breiden én verbeteren. Ik wens al mijn lezers een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar! xo Daisy 

Advertenties

√Č√©n reactie Voeg uw reactie toe

  1. biancaronday schreef:

    Mooie recap! Jaar om trots op te zijn.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s