Mijn week in plaatjes #52

Hi, hallo, eind van het jaar 2015 alweer! In de afgelopen week heb ik gewerkt, kerst gevierd, veel gerelaxt, té veel Greys Anatomy gekeken, nog meer gewerkt. En… ben ik ook nog jarig geweest! Kijk je mee naar mijn week?

IMG_20151229_125048

 

Woensdagochtend spotte ik dit plaatje ergens op het web, moest er enorm om lachen en ja, dat zou heel fijn zijn Santa 😉 Ik droeg deze dag mijn nieuwe faux fur giletje die ik (alvast voor mijn verjaardag!) van Jochem heb gekregen. Deze dag was de laatste voor mijn 5 dagen durende weekend en ik zat er wel een beetje tegenaan te hikken. Er moest nog veel gebeuren, maar de motivatie was soms ver te zoeken. Gelukkig mocht ik iets eerder weg 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary dagboek foto's instagram kerst verjaardag vlog video jarig 28 santa quote werk werken kantoor greys anatomy vakantie lang weekend

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary dagboek foto's instagram kerst verjaardag vlog video jarig 28 santa quote werk werken kantoor greys anatomy vakantie lang weekend

 

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary dagboek foto's instagram kerst verjaardag vlog video jarig 28 santa quote werk werken kantoor greys anatomy vakantie lang weekend

Donderdag begon mijn mini vakantie met mijn nieuwe agenda ‘inrichten’. Vind ik altijd leuk om te doen, dingen overschrijven naar het nieuwe jaar en met een vers, schoon en leeg boek beginnen. ’s Middags had ik met een vriendin afgesproken. Ze woont niet helemaal in de buurt, dus we hadden de hele middag uitgetrokken om bij te kletsen. We hadden onwijze mazzel met het weer, dus na de lunch naar het strand gereden en daar een fijne wandeling gemaakt. Daarna nog even naar haar paardjes geweest, altijd leuk om even te kroelen (ik mis het rijden stiekem enorm, alweer veel te lang geleden!). Jochem had na het werk kerstborrel, dus daar ben ik ook nog even geweest. Hij had wel een beetje last van alles haha dus heeft nog ff een tukkie op de bank gedaan toen we thuis kwamen. Maar goed ook, want we hadden afgesproken om naar de kerstmis te gaan in de kerk en nadien nog te helpen met uitdelen van chocomel en glühwein.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary dagboek foto's instagram kerst verjaardag vlog video jarig 28 santa quote werk werken kantoor greys anatomy vakantie lang weekend

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary dagboek foto's instagram kerst verjaardag vlog video jarig 28 santa quote werk werken kantoor greys anatomy vakantie lang weekend

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary dagboek foto's instagram kerst verjaardag vlog video jarig 28 santa quote werk werken kantoor greys anatomy vakantie lang weekend

IMG_20151224_190946

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary dagboek foto's instagram kerst verjaardag vlog video jarig 28 santa quote werk werken kantoor greys anatomy vakantie lang weekend

Vrijdag was het alweer kerst, man man man wat gaat de tijd snel. Ik zat nog steeds niet helemaal in de stemming moet ik eerlijk zijn. Ik had beloofd appeltaart te maken, dus ging ik aan de slag met mijn fijne recept (in plaats van kaneel speculaaskruiden gebruiken + schuddebuikjes). Hij viel in de smaak! Nadat ik ruim een uur mijn haar had gekruld waren ze helaas binnen no time weer uitgezakt. Mijn haar wil momenteel alleen stijl zitten, irritant! Mijn ouders waren allebei wat grieperig, dus lekker met z’n allen onderuitgezakt op de bank hihi! Bruce vond het wel leuk, want die ging lekker op mijn schoenen liggen.

IMG_20151225_105336

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary dagboek foto's instagram kerst verjaardag vlog video jarig 28 santa quote werk werken kantoor greys anatomy vakantie lang weekend

IMG_20151225_124556

IMG_20151225_190909

IMG_20151225_225041

Zaterdag (2e kerst) moest Jochem helaas werken. We ontbeten even samen met een stukje kerstkrans met amandelspijs. Ik voelde me later op de ochtend ook niet zo fit, dus buiten om paar blogjes en mailtjes getikt niks gedaan. Vooral op de bank gelegen en Grey’s gekeken. Bailey had van oma ook nieuwe snoepjes gekregen onder de boom en ze vond de keus iets te groot. Allemaal lekker 😉 ’s Avonds hadden we geen plannen en eigenlijk ook niet bedacht wat we zouden gaan eten. Zoals altijd wordt er dan alles uit alle kastjes gehaald en zie hier het resultaat. Lekker en gezellig!

IMG_20151226_104933

IMG_20151226_112548

IMG_20151226_123639

IMG_20151226_143859

IMG_20151226_202630

Zondag was ik meeeega vroeg wakker en omdat ik rugpijn had besloot ik maar naar beneden te gaan. Kon gewoon niet meer fijn liggen. Ik stopte alweer de laatste dvd van Grey’s in de speler en binnen no time zat ik tranen met tuiten te huilen. Seizoen 11 is wederom écht niet leuk. Grrr! En opeens waren de afleveringen op. Boooe! Binnen 10 dagen 25 afleveringen gekeken hahaha oeps! Hierna ben ik begonnen met het huis op te ruimen en Jochem moest nog wat schilderwerk afmaken. Daarna tutten en nagels lakken. Hij had beloofd me mee uit lunchen te nemen alvast voor mijn verjaardag, omdat hij normaal op maandag vrij is maar net dan helaas niet. We zaten bij Katoen en hebben het heerlijke 12-uurtje genomen. Toen we terug naar huis liepen dacht ik het al en ja… surpriseparty! Echt heel leuk (zie Vlog!).

IMG_20151227_095452

IMG_20151227_123916

IMG_20151227_133845

IMG_20151227_154023

Maandag was mijn echte verjaardag. Super leuk, veel felicitaties gehad. Ik ruimde weer het huis op (stofzuigen vooral na die pinata!) en tutte wat. Mijn ouders waren zondag niet geweest omdat ze zich niet fit voelde en dan is het natuurlijk niet fijn om in een heeeele drukke ruimte te zitten (Jochem heeft grote familie en wij niet zo’n super groot huis). Dus mama en oma kwamen maandagmiddag langs en mijn vriendin Marieke ook. ’s Avonds nog uit eten geweest met Jochem bij Het Postkantoor.

IMG_20151228_063129

IMG_20151228_194241

IMG_20151228_215354

Dinsdag moest ik toch echt weer gewoon aan het werk. Heel eerlijk had ik er weinig zin in, zat net een beetje in de vakantiemodus. Maar, we moeten nog wat puntjes op de i zetten voor begin januari dus kon niet gemist worden. ’s Morgens moest ik ook nog even langs het uitzendbureau om mijn nieuwe contract te tekenen. Goede reden om daarna wat lekkers mee te nemen om én mijn verjaardag te vieren én mijn verlengde contract. De dag ging eigenlijk best snel voorbij. ’s Avonds vooral lekker gechilled en tv gekeken. Heb voor het eerst ‘Nooit meer naar Huis’ gekeken, behoorlijk emotionele aflevering over een vrouw die terminaal ziek was. Helemaal op het eind zag je dat ze tweede kerst is overleden. Het leek me zo’n lieve vrouw en daarom vond ik onderstaande quote toepasselijk.

IMG_20151229_074900

IMG_20151229_085906

IMG_20151229_112730

IMG_20151229_231846

En hoe was jouw week? Heb je vakantie of moet je gewoon werken? Dit is eigenlijk zo’n beetje de laatste MWIP van 2015… Vind je dat ik in 2016 hiermee door moet gaan of niet? Let me know! xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. biancaronday schreef:

    Goed bestede dagen, als ik het zie. Leuk!! Ik had oververwachts toch een geslaagde kerst. Daar ben ik weet blij mee. Gevolg was wel dat ik maandag en dinsdag totaal geen zin had om te werken. Vandaag gelukkig vrij en morgen een kort dagje.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s