NYE Look

Wow, het is alweer eind deze week oud en nieuw. Als ik naar zo’n feest ga, heb ik altijd extra veel zin om los te gaan met mijn make-up. Het mag wat mij betreft net ff iets heftiger, kleurrijker, voller, dikker. Ik ga dus nu ook voor een lekkere dikke wing, pop of color en dikke lashes op mijn ogen, een kleurrijke lip en geef met blush en highlighter veel shape aan mijn gezicht. Natuurlijk leg ik je stap voor stap uit hoe ik het doe én laat ik je zien met welke producten.

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

Ik begin met een gereinigd en gevoed gezicht. Hierna begin ik met een goede primer, zodat mijn make-up ook de hele nacht dansen en feesten overleefd. Ik gebruik het laatste beetje uit mijn Skin Smoothing Primer van Etos. Onder mijn ogen smeer ik de Magic Silky Base van Superlooks.

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

Als dit is ingetrokken ga ik aan de slag met foundation. Ik smeer dit met een foundationkwast uit over mijn hele gezicht en dep het daarna in met mijn sponge egg. Hierna zet ik alvast wat I Love Stage eyeshadow base van Essence op mijn oogleden, high light ik met een hele lichte concealerEssence Stay All Day concealer 10 Natural Beige (mijn jukbeenderen, voorhoofd, puntje van mijn neus en mijn kin op. Met mijn L.A. Girl Pro Conceal in Classic Ivory cover ik mijn donkere strepen onder mijn ogen. Dit laat ik even setten voor ik het uitsmeer en inklop.

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

In de tussentijd borstel ik mijn wenkbrauwen en teken deze bij met de Superlooks Eyebrow Corrector in de kleur 4. Dit breng ik aan met een kleine, afgesneden, platte borstel die erbij hoort. Als mijn wenkbrauwen goed zitten, klop ik alle concealer in. Hierna is het tijf voor blush en hight light. Ik gebruik mijn nieuwe liefdes van I Heart Makeup: Blushing Hearts en Godess of Love. Met beiden ben ik niet zuinig, als het donker is op het feestje mag je best wat heftiger aanbrengen. Ik poeder de rest van mijn gezicht af met Miss Sporty So Matte Perfect Stay 002 Medium.

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

Uit het I Heart Chocolate pallet gebruik ‘Thank Friday’ over mijn hele bewegend ooglid en in de crease. Dit blend ik uit naar boven met ‘You Need Love’ uit hetzelfde pallet. Dit gebruik ik als high lighter op mijn wenkbrauwbot en later ook in mijn ooghoek. Daarna breng ik een dikke eyeliner aan met de Dip Liner van HEMA in kleur 50. Deze laat ik even goed drogen voordat ik de volgende stap neem.

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

Hierna trek ik met de PS Beauty paarse eyeliner een dunne streep boven de zwarte eyeliner. Als dit droog is ga ik aan de slag met de nepwimpers. Deze zijn van HEMA. Deze plak ik op met de Essenxece Frame4Fame lijm. Met het soort bokkepootje dat HEMA bij de wimpers levert, duw ik de randjes goed aan zodat het de hele nacht stevig blijft zitten. Als alles goed vast zit, breng ik op mijn eigen wimpers (boven en onder) nog een laagje waterproof mascara aan met de Catrice Luxury Lashes.

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

Omdat mijn ogen niet super kleurrijk zijn, mag mijn lip lekker opvallen. Ik koos daarom voor NYC 405 Blue Rose. Dit is een roze kleur, die in sommig licht een paarse tint in zich draagt. Perfect voor bij mijn paarse eyeliner. Om ervoor te zorgen dat het goed blijft zitten, poeder is mijn lippen af met een doorzichtige poeder. De hele look geeft ik nog een extra laagje met de Fixing Spray van Etos. Dit blijft gegarandeerd de hele nacht perfect zitten!

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

homeofdaisies kerst new years nieuwsjaarsdag oud en nieuw feest party look feestlook ogen make-up makeup muah mua kruidvat catrice essence primark hema eyeliner wing nepwimpers wimpers look ogen blush high light glow

Mijn haar steek ik op vandaag, zodat je goed de shapes op mijn gezicht ziet. Heb jij al plannen voor deze jaarwisseling? Al je make-up look uitgekozen? xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. emmaverbeke schreef:

    Heel mooie look 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. Myrthe schreef:

    Ziet er mooi uit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s