Home spa-dagje

Hoe fijn is het om nog een dag vrij te zijn na kerst! Voor mij een uitgelezen kans om even helemaal relaxt te worden. Na de drukke periode én de overvolle feestdagen wat me-time. Als je nu net als ik even geen geld of geen zin hebt om naar een echte spa te gaan, geef ik je hieronder wat tips om dat fijn thuis thuis te doen. Sit back, relax and enjoy!

homeofdaisies home spa thuis producten verzorging hema kruidvat primark kaars ellie goulding muziek relax zen rust vrij zondag bijkomen bijtanken essie nagellak douchen lufa winterglow thee pickwick headphones

Om in de stemming te komen ga ik eerst altijd heerlijk warm douchen. Helaas heb ik geen bad, want anders zou ik zeker weten daarin duiken. Ik dim de lichten, brand een paar geurkaarsen en draai zacht een fijn muziekje. Om mezelf te wassen, kies ik voor heerlijk geurende producten zoals de Loving Blends shampoo en conditioner met Argan- en Camelianolie en Therme Ylang Ylang. Door de foaming douchegel aan te brengen met een lufa schuimt het geheel nog meer én geeft het extra veel geur af. Zennnn!

homeofdaisies home spa thuis producten verzorging hema kruidvat primark kaars ellie goulding muziek relax zen rust vrij zondag bijkomen bijtanken essie nagellak douchen lufa winterglow thee pickwick headphones

Natuurlijk scheer ik me meteen even met mijn jarenlange favo mesje: Gilette Venus. Mijn gezicht scrub ik met de koffiescrub van Lekkerineenpotje en mijn lichaam met dode zee zout. Zo wordt mijn hele huid zacht en glimmend!

homeofdaisies home spa thuis producten verzorging hema kruidvat primark kaars ellie goulding muziek relax zen rust vrij zondag bijkomen bijtanken essie nagellak douchen lufa winterglow thee pickwick headphones

Na het douchen smeer ik mijn lichaam in met deze voedende amandelolie van Etos eigen merk. Verder maak ik een voetenbadje klaar met fijne badolie van HEMA. Als mijn voeten na een 15-30 minuten goed geweekt zijn, knip en vijl ik mijn nagels en verwijder ik het eelt met een puinsteen. Daarna voorzie ik mijn teennagels natuurlijk van een fijn lakje. Intussen geniet ik van een kopje thee. Als de lak droog is smeer ik mijn voeten ruim in met een voetencrème van Primark (die ook nog eens heerlijk naar pepermunt ruikt!)

homeofdaisies home spa thuis producten verzorging hema kruidvat primark kaars ellie goulding muziek relax zen rust vrij zondag bijkomen bijtanken essie nagellak douchen lufa winterglow thee pickwick headphones

Terwijl je voeten van een badje genieten, heb je natuurlijk tijd voor een fijn gezichtsmaskertje. Mijn favo zijn altijd met dode zee mineralen. Hier gaat mijn huid van stralen! Hierna haal ik de meeeters op mijn neus en kin weg met de porienstrips van Kruidvat. Nu is mijn huid diep gereinigd en ik haal de laatste plakrestjes weg met micellairwater van Kruidvat. Tijd om te voeden! Hier gebruik ik – natuurlijk! – mijn HEMA serum en Kruidvat nachtcrème voor (ik ga toch niet meer de deur uit, dus een dikke crème voor extra voeding).

homeofdaisies home spa thuis producten verzorging hema kruidvat primark kaars ellie goulding muziek relax zen rust vrij zondag bijkomen bijtanken essie nagellak douchen lufa winterglow thee pickwick headphones

Als laatst voorzie ik ook mijn handen van een nieuw lakje en wissel ik van muziek. Ellie Goulding is zo fijn! Terwijl mijn nagels drogen sip ik van mijn Winterglow thee van Pickwick, één van mijn favo’s voor het najaar. Heerlijk zo’n kruidenthee! En doordat ik uit grote kommen drink, neem ik in één keer veel vocht tot me en zo verzorg ik mijn huid ook van binnenuit. Win, win!

En na 2 uur tutten ben ik helemaal relaxt. Tijd voor nóg een kopje thee en heerlijk op de bank kruipen met een goed boek of fijn tijdschrift. Geniet van je vrije dag en jouw me-time! xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s