Mijn week in plaatjes #51

Woensdag was mijn lieve papa jarig en daarom begon ik de dag met deze prachtige foto. Vlak voordat we de kerk inliepen en hij me ‘weggaf’. Ik was helaas opgestaan met enorme keelpijn en besloot daarom in de lunchpauze maar een flesje honing te halen en wat extra vitamientjes. Na het werk naar mijn ouders gegaan om samen te eten en natuurlijk mijn papa een dikke kus te geven.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

Mijn moeder had voor mij deze weegschaal meegenomen, hoe awesome! Ben er héél blij mee! Daarna met Bailey in bed boekjes gelezen, wachtend op Jochem want die had cursus tot laat.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

 

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

Donderdag was de laatste dag voordat mijn lieve collega op vakantie ging, dus gingen we gezellig lunchen met onze afdeling. Heerlijk gegeten én gezonde verse OJ’s gedronken. Yumm! Na het werk mijn pakketje opgehaald, want de postbode komt altijd onder werktijd en ja… dan ben ik niet thuis. Het was een box van Glamour, kreeg ik cadeau bij mijn abonnement. Ik was benieuwd wat erin zat. Erg blij met mijn 6 (!!!) Essie lakjes en drinkbeker 🙂 Anne bleef eten en we hebben gezellig gekletst, gegeten en 50 shades gekeken.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

Vrijdag werkte ik ’s morgens thuis in pyjama. Had slecht geslapen door de verkoudheid, dus niet aankleden is dan fijn. De hele dag door veel thee gedronken. Eind van de ochtend hoorde ik de brievenbus en jawel, mijn cadeautje voor mijzelf was gearriveerd: seizoen 11 van Grey’s Anatomy! Hij was net uitgekomen in Nederland en toevallig kreeg ik een dag later een cadeaubon van Bol.com dus ja… dan móet ik hem natuurlijk bestellen. Toen Jochem thuis kwam geswitched van Grey’s naar Expeditie Robinson. Omdat hij altijd pas rond half 10 thuis is op donderdag nemen we het op. Helaas had ik al op social media gezien wie er had gewonnen (ik was voor Anna). Jammer, ze had ’t zo verdiend!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

Zaterdag was ik vroeg wakker, dus kon ik gezellig even samen met Jochem ontbijten. Altijd balen dat hij op zaterdag moet werken, maar door even samen aan tafel te zitten is het iets minder erg. Daarna moest ik natuurlijk meteen mijn nieuwe lakjes van Essie proberen en ik koos Ignite The Night. Intussen luisterde ik naar Ellie Goulding. ’s Middags had ik met een vriendin afgesproken en showde jullie mijn outfit. Eenmaal thuis was de zon al bijna onder en zag ik deze prachtige lucht door de bomen heen. ’s Avonds kwam Anne eten, we maakten samen tapas. Later kwamen er nog meer mensen gezellig borrelen bij ons thuis. Fijne avond!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

Zondag was ik heel vroeg wakker, ondanks het latertje. Dan maar Serious Request kijken met een kop thee. Ik had enorme snotkoppijn, maar wilde toch echt op verrassingsdate met Jochem. Wat we hebben gedaan zie je in de vlog van morgen! We vonden het in elk geval ‘foute’ kersttruien dag (en nee, wij vinden ze niet fout maar super awesome!) ’s Avonds maakten we er weer een feestelijk avondmaal van met veel te veel kaas. Ik deelde ook nog een foto van het ‘ei’ dat ze bij Xenos verkopen. Love it, want it, need it!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

Maandag werd ik wakker omringt door tissues. Word echt gek van de snot, blugh! Eerst werkte ik even thuis, daarna had ik een afspraak op kantoor. Altijd leuk om video’s te bekijken voor je werk 🙂 De eerste preview van wat er vorige week is geschoten. ’s Middags zette ik met Jochem nog wat dingen op een rij voor volgend jaar. Ik schreef het in dit leuke notitieboekje met vogelkooitjes. Jochem had daarna zin om te bakken, dus maakten we een receptje uit het kookboek dat we van al onze gasten op de bruiloft kregen. Het werd een Nutella cakeje. We moeten nog een keer oefenen, want hij kon beter. Zal ‘m zeker delen als we hem hebben geperfectioneerd.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

 

Dinsdag werd ik ’s nachts wakker van mijn eigen gehoest. Man, ik leek wel een boze zeehond. Zo vermoeiend ook! Duurde echt lang voor ik weer  kon slapen, maar gelukkig uiteindelijk wel gelukt zodat ik niet mega gaar was. Eenmaal op kantoor stond er een super leuk pakket te wachten van een van onze leveranciers. Dat wordt oliebollen bakken!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's plog diary instagram dagboek winter december verjaardag food foodie feestje

En zo was er alweer een week voorbij en is het serieus al bijna kerst. Ik kan er nog steeds niet helemaal bij. Ondanks onze leuke winterdate zondag zit ik nog steeds niet in de kerstsferen. Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s