I Heart Makeup Chocolate palettes | Review + looks

Een dag zonder chocola is als een dag niet geleefd, is feitelijk gezien mijn levensmotto. Er gaat vrijwel dagelijks iets van hagelslag of een stuk Tony’s naar mijn mond. Maar, vanaf nu niet alleen maar richting mijn maag. Nee, met de drie (!!!) chocolate inspired palettes van I Heart Makeup zijn ze nu ook voor mijn ogen bestemd. En ja, het water loopt me direct in de mond als ik deze verpakkingen zie!

homeofdaisies i heart makeup chocolate pallets palletten palets death by chocolate i heart chocolate nude chocolate dupe too faced chocolate bars review look proberen budget proof make-up mua muah kruidvat

Laat ik daar dan ook maar meteen mee beginnen: hoe amazeballs zijn deze verpakkingen? Drie prachtige repen die een beetje aan het smelten zijn. Ik zet er bijna mijn tanden in! Ze zijn van hard plastic, maar wel heel stevig. Aan de binnenkant zit een grote spiegel en in alle drie de paletten vind je 16 chocolate inspired oogschaduws.

Puur: Death By Chocolate

homeofdaisies i heart makeup chocolate pallets palletten palets death by chocolate i heart chocolate nude chocolate dupe too faced chocolate bars review look proberen budget proof make-up mua muah kruidvat
Melk: I Heart Chocolate

homeofdaisies i heart makeup chocolate pallets palletten palets death by chocolate i heart chocolate nude chocolate dupe too faced chocolate bars review look proberen budget proof make-up mua muah kruidvat
Wit: Naked Chocolate

homeofdaisies i heart makeup chocolate pallets palletten palets death by chocolate i heart chocolate nude chocolate dupe too faced chocolate bars review look proberen budget proof make-up mua muah kruidvat

Voor de oplettende kijker: ja het zijn dupes van Too Faced Chocolate Bars. Het leuke alleen van deze versies van I Heart Makeup (onderdeel van Makeup Revolution) is dat ze veel betaalbaarder zijn! Een ware chocolade look is dus ook weggelegd voor de fanaten zonder dikke portemonnee, zoals ik. Héél fijn! Alleen ruiken ze niet naar chocolade, zoals de originele wel doen. Maar voor die rommelende maag is dat misschien ook beter haha!

Alle drie de paletten bevatten 6 matte kleuren en 10 met glitters. Wat ik altijd zo leuk vindt aan I Heart Makeup is de namen die de kleuren hebben. Death By Chocolate bevat bijvoorbeeld de kleuren ‘Lick me’, ‘Fools Gold en ‘Bring Down Angels’. Maar mijn favo namen zitten toch echt in de Naked Chocolate pallet, namelijk ‘Tob-le-rone’, ‘Wonka’ en ‘Milky’, natuurlijk allemaal refererend aan verschillende chocolade merken.

homeofdaisies i heart makeup chocolate pallets palletten palets death by chocolate i heart chocolate nude chocolate dupe too faced chocolate bars review look proberen budget proof make-up mua muah kruidvat

Zoals ik gewend ben van I Heart Makeup is de kwaliteit en pigmentatie top. Je hebt niet veel product nodig voor een goed effect en het blijft echt de hele dag goed zitten. Elk pallet bevat wat mij betreft alle ingrediënten om veel variaties in ooglooks te maken, door de goede verdeling van lichte en donkere kleuren, high en low lighters, mat en glanzend. Je kunt met één pallet eindeloos variëren.

Wat ik wel gek vind, is dat in het I Heart Chocolate pallet meer donkere kleuren zit, dan in Death By Chocolate. Dat had ik wel logischer gevonden: hoe donkerder het pallet, hoe donkerder de kleuren die erin zitten. Maar goed, dat kan natuurlijk ook aan mij liggen. Naked Chocolate bevat wel – zoals verwacht – vooral lichte, nude tinten. Perfect voor een everyday look.

Maar ik zou natuurlijk ik niet zijn als ik niet alle varianten wilde hebben en proberen. Ik laat je hieronder 1 look per pallet zien, maar intussen heb ik alweer zoveel andere looks gemaakt dat ik weet hoeveel kanten je hiermee uit kunt. Full on smokey eyes tot nude en alles wat daar tussen zit.

homeofdaisies i heart makeup chocolate pallets palletten palets death by chocolate i heart chocolate nude chocolate dupe too faced chocolate bars review look proberen budget proof make-up mua muah kruidvat

Uit het I Heart Chocolate pallet gebruikte ik: What a Way to Go, More!, Unforgivable, Endorphins Ready!

homeofdaisies i heart makeup chocolate pallets palletten palets death by chocolate i heart chocolate nude chocolate dupe too faced chocolate bars review look proberen budget proof make-up mua muah kruidvat

Uit het Naked Chocolate pallet gebruikte ik: Double Dip, Frosted Choc, Delight, Way.

homeofdaisies i heart makeup chocolate pallets palletten palets death by chocolate i heart chocolate nude chocolate dupe too faced chocolate bars review look proberen budget proof make-up mua muah kruidvat

Uit het Death By Chocolate pallet gebruikte ik: White Light, Fools Gold, Love You to Death, Tease Me, Consume Me, Don’t Let Go.

Eerlijk is eerlijk, momenteel is I Heart Chocolate toch echt mijn favoriet. Dat betekent zeker niet dat de andere twee palletten achter in mijn kast belanden hoor, want het voelt bijna als kiezen tussen je eigen kinderen. Hoewel ik mijn tanden normaliter liever zet in een fijne pure reep of juist een zachte witte, ga ik in dit geval toch voor de melk. En dat kun je na een paar weken gebruik ook al wel zien aan mijn pallet haha, die ziet er een stuk smoezeliger uit dan de andere twee 😉

homeofdaisies i heart makeup chocolate pallets palletten palets death by chocolate i heart chocolate nude chocolate dupe too faced chocolate bars review look proberen budget proof make-up mua muah kruidvat

Heb jij al eens de Chocolate Bars van I Heart Makeup geprobeerd? Welke is jouw favoriet? xo Daisy 

Advertenties

15 reacties Voeg uw reactie toe

 1. LotsofloveNatalia schreef:

  Jij hebt ze gewoon alle 3!!! en je hebt er echt een mooie look mee gemaakt! 😊

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel! Ja heel aso… mijn hubby is die ochtend alle kruidvats in de stad afgegaan om ze te scoren 🙊

   Liked by 1 persoon

 2. Chantal schreef:

  Middelste foto/look erg mooi! En die pallets 😍 gaaf!

  Liked by 1 persoon

 3. Mariska schreef:

  Heel fijne palettes zijn dit, ik heb er zelf ook eentje aangeschaft! Je kan er veel looks mee maken, jouw looks zien er heel goed uit 😀

  Liked by 1 persoon

 4. sabeautyzz schreef:

  Mooi aangebracht

  Liked by 1 persoon

 5. innerselfienl schreef:

  Wat heb jij een mooie looks gecreëerd!!!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ah dank je wel *bloos*

   Like

 6. Françoise schreef:

  Mooie looks! Wil die paletten zelf ook nog een keer gaan kopen

  http://www.byfrancoise.com

  Like

 7. Myrthe schreef:

  Die worden favoriet! Het enige wat ik miste in het artikel is de prijs waarvoor ze te koop zijn.. Daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar! Liefs

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik had ze bij kruidvat voor 8 euro ofzo maar die waren heel snel uitverkocht. Op Internet kun je ze rond de 10 euro krijgen per pallet

   Like

   1. Myrthe schreef:

    Aah okee! Misschien maar even kijken bij de grotere kruidvats in de buurt, en anders toch maar even het internet opduiken!

    Liked by 1 persoon

   2. Home of Daisies schreef:

    Was al paar weken geleden dat ze die in de aanbieding hadden dus vrees t ergste… Hier was alles in elk geval binnen 2 dagen uitverkocht. Dit merk zit niet vast in het assortiment vandaar… Succes! Xo

    Like

 8. Myrthe schreef:

  Aaii.. Dan kan ik beter gelijk op internet gaan kijken denk ik! Dankjewel voor snelle reactie, liefs!

  Liked by 1 persoon

 9. sincerelymv schreef:

  echt een leuke en interessante review!! ook leuk om te zien wat jij er mee kan doen 🙂 wel zou ik het ook handig hebben gevonden als je van elke look zowel een foto met ogen open en met ogen dicht zou doen, want dat geeft toch altijd een ander beeld 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks voor de feedback

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s