Mijn week in plaatjes #50

Woensdag was zooooo’n vette dag! Echt, echt écht héél leuk. Ik mocht namelijk mee als ‘begeleiding’ bij het opnemen van een nieuw filmpje voor een van de afdelingen van mijn werk. Eerst schoten we in een van onze kantoren, waarbij ik hielp met locatie scouting en natuurlijk voor de koffie zorgde. Na de lunch gingen we door naar een buitenlocatie.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

Het weer was overigens geweldig, zon en strakblauwe lucht. Daar staken de windmolens prachtig bij af! Toen nog met een monteur gefilmd en daarna door naar een klantlocatie. Weer enorm veel geleerd over hoe de technische zaken in ons bedrijf werken en onwijs leuk om overal mee naar toe te gaan. Héle toffe dag die werkelijk voorbij vloog. Maar, de dag was nog niet voorbij. Eenmaal thuis snel douchen, tutten en omkleden want er stond een Ladies Night gepland; Mannenharten 2. Super leuke film weer, heerlijk gelachen en gezellig natuurlijk met Anne en Lotte.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

Donderdag was ik wel lichtelijk naar de klote, na zo’n drukke en indrukwekkende dag. Ik zegde mijn donderdagdate met Anne af en bestelde lekker lui pizza, terwijl ik Keeping Up With The Kardashians keek. Vroeg naar bed om fit te worden voor het weekend!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

Vrijdagochtend lekker in mijn pyjama gewerkt, waarna ik een appelpannekoek bakte, nog even wat moest kopen in de stad én mijn trouwjurk weer mocht ophalen. Hij was namelijk lekker vies geworden op de bruiloft (overigens veel minder zwart dan ik had verwacht!) en hij was op 2 plekjes wat gescheurd (1x onderrok, bleef ik met mijn schoen in hangen en 1x achter de deur denk ik, in elk geval was de onderkant van het kant iets gescheurd). Dit heeft Diana allemaal kunnen maken, dus ik was blij dat hij weer schoon en gefixt mee naar huis mocht. Hij staat toch prachtig op mijn pop!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

Zaterdag was het vroeg ochtend, want ik moest al vóór 9.00 uur in de trein zitten richting Utrecht. Jochem haalde heuul slecht ontbijt voor me, namelijk een gevulde bolus. Yumm! Ik ging samen met Astrid naar het I Love Beauty Event. In de trein kreeg ik alvast mijn verjaardagscadeau (naar aanleiding van mijn December wish list haha, dank je wel dat je zo’n trouwe lezer bent As!): de CD van Ellie Goulding. Heel blij mee, nu de komende 6 weken liedjes uit m’n kop leren voor het concert woohoooe! Het event was super leuk, ik liet onder andere mijn haar krullen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

Zondag was het een luie dag, want ik was behoorlijk moe van de hele dag weg. Ik editte wel mijn video en Jochem maakte ’s avonds sushi.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

Maandag was hectische dag. Na het werk had ik meteen allemaal afspraken, dus at ik op kantoor in plaats van thuis. Toen alle afspraken achter de rug waren, was ik blij dat ik eindelijk kon relaxen. Op maandagmiddag ben ik altijd vrij, maar soms best vervelend dat er dan vaak afspraken op die middag moeten worden gepland. Weinig tijd om dan samen met Jochem wat Quality Time te hebben aangezien hij op zaterdag altijd werkt. Maar de kerstman was wel langs geweest (en ik mocht het al uitpakken haha). Leuk!

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

Dinsdag weer gewone dag op kantoor. Had zo’n dag dat ik liever in bed was blijven liggen, maar goed. Smile op je gezicht plakken en gaan. Toen ik thuis kwam kreeg ik een appje met de bedank/kerstkaart die ik heb gestuurd. Super leuk om te zien! Omdat ik de hele dag erg moe was ging ik lekker vroeg naar bed.

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

homeofdaisies mijn week in plaatjes foto's diary instagram plog i love beauty event treinleven treinen werken filmen video begeleiden work moe hms fibro

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. biancaronday schreef:

  Hmmm, bleg! Dat omschrijft mijn week. Komt allemaal wel weer goed, even in een bad flow.

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Af en toe mag je je best ff K** voelen! Zolang je er maar niet in blijft hangen 🙂

   Like

   1. biancaronday schreef:

    Nee, dat is zeker zo. Het is nu gewoon even minder, maar komt vanzelf wel weer in de juiste banen. 😊

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s