I love beauty event | Vlog #7

Afgelopen zaterdag – 12 december – was ik op het I Love Beauty event in de Jaarbeurs in Utrecht. Natuurlijk nam ik mijn vlogcamera mee zodat jullie ook een kijkje konden nemen. Welke bekende gezichten, merken en producten heb ik allemaal gezien, zie je in de volgende video. En natuurlijk op het einde: shoplog!

homeofdaisies vlog video youtube youtuber i love beauty event utrecht jaarbeurs shoppen make-up verzorging therme boozyshop LAgirl sleek W7 styletonebox

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. artisticstateofmind schreef:

    Wat leuk om je vlog te zien, ik was er zondag ! En ik heb maar 1 ding gekocht, want mn geld is zeg maar op haha. Zondag was er wel een rij gemaakt bij boozyshop, zodat t niet zo zou zijn als zaterdag. Maar t was alsnog te druk. Dus heb ook niet gekeken daar

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s