December nagels | Inspiratie

December is zo’n heerlijke maand waarbij je even extra uitgebreid aan de slag kunt gaan met je verzorging. Dikke body butters, gezichtsmaskertjes én niet te vergeten, mooie nagels. Ik shopte wat nieuwe -budget- nagellakjes, waarmee je deze winter helemaal on trend bent. 

homeofdaisies december inspiratie nagels nagellak budget kruidvat essence catrice nyc shoppen goedkoop kopen fashion mode trend kleuren nagels nails

NYC Liquid Metal 17 Jupiter Princess (€2,49)

Deze winter kun je helemaal los gaan met metallic nagellakjes. Ze shinen je tegemoet! Jupiter Princess doet wat koper/bronskleurig aan als je hem aanbrengt, maar op sommige foto’s lijkt hij juist meer goud. Dat vind ik zo leuk aan die metallic lakjes, dat ze in elk licht weer anders lijken. Afwisseling, zonder dat je er wat voor hoeft te doen 😉 De nagellak dekt héél goed, in 1x zit hij perfect. Daarnaast droogt hij ook nog eens redelijk snel, dus kun je weer snel door met andere leuke dingen doen. De kwast is middelgroot en brengt prima aan. Het enige waar je op moet letten, is oneffenheden op je nagel. Zorg dat je die weghaalt voor je de lak aanbrengt, want die zie je anders goed. En, hij streept wel snel dus in lange halen aanbrengen. De houdbaarheid is prima.

homeofdaisies december inspiratie nagels nagellak budget kruidvat essence catrice nyc shoppen goedkoop kopen fashion mode trend kleuren nagels nails

Catrice Ultimate Nail Lacquer – 59 First Class Up-Grape (€2,99)

Ook dit is een prachtige en veelzijdige kleur, die er in verschillende lichten anders uitziet. Het lijkt soms bruin, soms rood en soms zelfs wat paarsig. Een echte donkere, diepe druivenkleur dus. De kwast is redelijk breed, dus ik vond het daardoor wat lastiger om precies aan te brengen en dus niet ‘buiten de lijntjes’ haha. De dekking is goed, eigenlijk was elke nagel in 1 laag goed. Ook de houdbaarheid is prima, hij blijft een aantal dagen zonder chips zitten.

homeofdaisies december inspiratie nagels nagellak budget kruidvat essence catrice nyc shoppen goedkoop kopen fashion mode trend kleuren nagels nails

Essence Pink&Perfect (uit de Limited Edition Merry Berry collectie, €1,99)

Ik kon nog wat producten uit de limited edition Merry Berry collectie van Essence te pakken krijgen. Mijn oog viel direct op de Pink&Perfect nagellak, dé kleur die nog miste in mijn nagellak stash. Het is de middelste kleur uit de collectie en is net een tandje lichter dan die van Catrice. Het flesje is super schattig! Alleen vind ik het bolletje waaronder de kwast hangt niet zo handig met aanbrengen. De kwast is aan de smalle kant, maar dit vind ik fijn zodat ik preciezer kan werken. Hierdoor kan ik de meeste nagels ook in 1x goed lakken en is een tweede laag niet nodig. De houdbaarheid is niet super top, zoals meestal bij Essence. Na een dag heb ik alweer flinke chips en dat terwijl ik er niet zo veel mee heb gedaan. De kleur vind ik wel echt heel mooi en dat maakt het weer goed bij me 🙂

homeofdaisies december inspiratie nagels nagellak budget kruidvat essence catrice nyc shoppen goedkoop kopen fashion mode trend kleuren nagels nails

Heb jij al nieuwe lakjes gescoord voor deze winter? Wat is je favo kleur? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s