Mijn week in plaatjes #49

Oh vakantie.. Wat was je fijn, maar veul te kort! Ik neem je mee naar mijn paar vrije dagen, waarin ik toch stiekem veel heb gewerkt voor homeofdaisies.nl, Sinterklaas heb gevierd, geshopt, kerst in huis gehaald én weer veel te veel lekkere dingen heb gegeten. Mijn week in Instagram foto’s dus!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

Woensdag was mijn interne wekker nog niet ingesteld op vakantie. Ik was mega vroeg wakker, en na een paar uur op mijn telefoon spelen besloot ik mezelf toch maar nuttig te gaan maken. Toen ik net begon met bloggen, verkleinde ik mijn foto’s nooit. Totdat ik bijna aan mijn opslag limiet zat. Maar om oude foto’s te verkleinen en opnieuw te plaatsen, da’s echt een klusje waar ik tegenop zag. Goed om je vrije dagen mee te vullen! De eerste 3 maanden scheelde toch al 10% (en toen blogde ik niet 6 dagen per week). Gaat de goede kant op 🙂 Ik hield verder een pyjama dag, maakte bergen foto’s, creëerde de Sinterklaas fudge en beloonde mezelf eind van de dag met een uurtje Glamour lezen. Fijn dagje!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

Donderdag werd ik wakker uit een hele gekke droom. Ik droom echt pas sinds een paar jaar en kan niet echt zeggen dat ik er blij van word. Kost me vooral veel energie en word vaak vermoeid wakker. Na een in-pyjama-bloggen-ochtendje, ging ik op pad. Had nog bergen to do’s buiten de deur (zoals ‘even’ naar de apotheek, dat duurde 40 minuten!!!), die ik afsloot bij mijn ouders. Gezellig bijkletsen en samen eten. Ik spotte een kaars die mijn moeder had gemaakt met een foto van de bruiloft. Super leuk, totdat onze hoofden wegsmolten hahaha!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

Vrijdag besloot ik er maar weer een pyjamadag van te maken. Mag in je vakantie toch? 🙂 Ik lunchte met die overheerlijke M&M taart die nog bij m’n ouders in de koelkast stond (ik ga binnenkort mijn schoonzusje uithoren over het recept. Need. To. Have. It!). Uiteindelijk werd mijn pyjama toch omgewisseld voor een leuke outfit, want ik ging koffie drinken met een goede vriend in de stad. De tijd vloog voorbij en hij moest gaan werken (helaas, we waren op dreef haha). Gaf mij mooi nog even de tijd wat foto’s te maken (ik heb geen lampen, dus moet het van daglicht hebben en dat sucks in de winter). Ik lakte nog mijn nagels, terwijl ik KEIHARD met Adele meeblèrde. Heerlijk! Ik ken alle liedjes al, alleen ga ik niet naar het concert want bluhh te duur. We maakten hamburgers en aardappeltjes en belanden uiteindelijk nog in de stad om de kroegen onveilig te maken 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

Dat stappen bekocht ik zaterdag. Buhhh wat was ik moe! Ik heb echt de hele dag niks uitgevoerd, tot ik mezelf eind van de dag dwong om die laatste boodschapjes te halen. ’s Avonds vierden we Sinterklaas, dus ik hield me ook daarom de hele dag in. Met bergen concealer heb ik mezelf toonbaar gemaakt haha en bedacht dat dat als ik een leuke outfit zou aantrekken ik me ook beter zou voelen. Dat hielp. En koffie. Hele leuke avond gehad, heerlijke oreotaart (Lotte) en pepernotentaart (Anne) gegeten en uiteindelijk al mijn eigen cadeaus gewonnen (samen met Jochem dan) haha. Super leuke avond gehad met lieve vrienden!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

Zondag kreeg ik op Facebook de herinnering over mijn bericht van 2 jaar geleden, toen ik net mijn baan was verloren. Hierna heb ik deze blog getikt, over hoe dat eigenlijk de beste beslissing ooit is geweest.  Omdat de Sint het land verliet, vond ik het een mooi moment om de gewonnen home cadeautjes én kerstspullen in huis te zetten. Geeft meteen een andere sfeer in huis. Zo gezellig bergen kaarsjes 🙂 De kerstboom is dit jaar een zelf gemaakte (door Jochem) houten variant. Neemt wat minder ruimte in dan die grote boom haha! ’s Avonds hadden we het over vakanties en buhhh als het aan mij lag zouden we elke paar maanden even op vakantie gaan. Kan wel wat rust gebruiken (en dat terwijl Marrakesch helemaal nog niet zo super lang geleden is, maar was wel kort!). We trakteerden onszelf weer op een heerlijke hamburger bij Dé Ereburger. De ‘Domburger’ is echt een aanrader, tot nu toe mijn favoriet daar 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

Maandag was het toch écht weer tijd om naar kantoor te gaan. Ik had wat onrustig geslapen dus had best moeite met opstaan. Ik ‘prop’ altijd snel een elastiek in m’n haar als ik m’n make-up ga doen en deze antenne was wel een toppertje hoor hahaha! Na het werk was ik wederom heel moe, weinig gedaan. Eind van de middag ging ik douchen, daarna even op bed liggen en ben ik zelfs in slaap gevallen! Blijkbaar had ik het nodig…

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

Dinsdag was een drukke, maar leuke dag. Eerst op kantoor snel wat dingetjes aftikken en daarna in de auto naar Den Haag. Mocht gelukkig met collega meerijden, dus was een gezellige rit. We gingen naar Netbeheer Nederland. Leuk om al die namen uit de mails in het echt te zien. Eenmaal thuis was ik natuurlijk weer best moe. Even snel een lasagne in elkaar geknald en vroeg naar bed gegaan. Ein-de-lijk het boek ‘De Hartsvriendin’ uitgelezen. Was een behoorlijke snooze, maar het is gelukt haha! Ik heb nu nog 1 ongelezen boek in de kast staan, precies voldoende tot ik (vast en zeker!) binnenkort bij mijn verjaardag weer nieuwe krijg 🙂  (en ja, deze foto is uit de oude doos, toen zat ik er beter bij op het strand in Griekenland!)

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's diary instagram wekker weekend vakantie vrij niet werken work blog bloggen filmen koken keuken recept sinterklaas feest cadeaus den haag

Hoe was jouw week? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s