I Heart Makeup baked blush & high lighter

Ik raak steeds meer in de ban van blushes en aan high lighters was ik sowieso al verslaafd. Toen vorige week tijdelijk wat producten van I Heart Makeup verkrijgbaar waren bij Kruidvat, kon ik mezelf niet inhouden. Uit ervaring weet ik dat ‘baked’ producten een geweldig pigment hebben, dus een graai uit de schappen kon ik niet laten. Maar, zijn de producten ook net zo fijn als dat de verpakking schattig is? Ik probeerde het voor je uit!

homeofdaisies i heart makeup makeup revolution blushing hearts godess of love baked tripple review proberen kruidvat aanbieding reclame blush high lighter

Ja, die verpakking is het eerst dat je blik grijpt. Al zou het product zelf niks zijn, het staat in elk geval prachtig op je make-up plankje. Gewoon, om naar te kijken. Het doosje van zowel Blushing Hearts als Godess of Love zitten in een kartonnen doosje, met daarin ook weer een kartonnen verpakking, maar dan in de vorm van een hart. Echt heel cute, maar ik ben wel bang dat het snel kapot gaat. Op de foto kun je het niet zo goed zien, maar de opdruk is glanzend. Een echte eyecatcher dus! Beide verpakkingen hebben een inhoud van 10 gram.

homeofdaisies i heart makeup makeup revolution blushing hearts godess of love baked tripple review proberen kruidvat aanbieding reclame blush high lighter

Maar dan – waar het daadwerkelijk om draait – de inhoud. Laat ik beginnen bij Blusing Hearts, een tripple baked blush, in een perzikkleur. Als je de deksel van de verpakking houd, zie je dat de blush is onderverdeeld in drie secties. De kleuren verbaasde me in eerste instantie. De buitenste lijnen zijn wat meer goud en de middelste heeft toch écht een roze toon. Zodra je gaat swatchen begrijp je de ‘peach’ op de deksel, want het geeft wel die perzikachtige kleur. Prachtig voor deze winter, want het heeft een warme, gouden ondertoon. Ideaal voor de feestdagen!

homeofdaisies i heart makeup makeup revolution blushing hearts godess of love baked tripple review proberen kruidvat aanbieding reclame blush high lighter

Ik moet wel zeggen dat ik hem met een kwast wat lastiger vond aanbrengen. Met mijn vinger kan ik meer product pakken voor het gewenste effect. De kleur vind ik wel erg mooi passen bij mijn huidskleur, erg natuurlijk, maar geeft ook die shape die je zoekt en door de glans heb je geen high lighter nodig. Een blush, shaper en highlighter in één dus! Ook de houdbaarheid is goed, hij blijft de hele dag prima zitten.

homeofdaisies i heart makeup makeup revolution blushing hearts godess of love baked tripple review proberen kruidvat aanbieding reclame blush high lighter

Ook Godess of Love is tripple baked. Op de verpakking staat verder niet welke kleur de high lighter is, maar ik ontdek al snel dat hij warm is met wederom een goud-roze ondertoon. De kleuren doen heel lieflijk aan, perfect voor daytime.

homeofdaisies i heart makeup makeup revolution blushing hearts godess of love baked tripple review proberen kruidvat aanbieding reclame blush high lighter

Deze kun je ook prima dragen zonder blush dragen. Maar ook bij deze had ik wat moeite om een goede hoeveelheid op mijn kwast te krijgen, dus ook hier bracht ik met mijn vinger aan. Dit werkt echt wel fijner. En ook deze blijft de hele dag prima op zijn plek.

Deze kun je ook prima dragen zonder blush dragen. Maar ook bij deze had ik wat moeite om een goede hoeveelheid op mijn kwast te krijgen, dus ook hier bracht ik met mijn vinger aan. Dit werkt echt wel fijner. En ook deze blijft de hele dag prima op zijn plek.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinsten en nu ik eindelijk beter wordt in het aanbrengen van blush, kan ik nu ook fijn afwisselen. Ditzelfde met de high lighter van I Heart Makeup. Ik denk dat dit een goede vervanger is voor de Caviar Gauche for Catrice die ik nu altijd gebruik, puur omdat deze sneller aanbrengt en de toon iets warmer is voor mijn gezicht. Rennen naar de winkel dus, want als je geluk hebt liggen deze producten nog in de schappen. Mocht het niet zo zijn, zijn ze voor dezelfde prijs te bestellen bij www.makeupmusthaves.nl voor dezelfde prijs: €6,99 per stuk.

Deze kun je ook prima dragen zonder blush dragen. Maar ook bij deze had ik wat moeite om een goede hoeveelheid op mijn kwast te krijgen, dus ook hier bracht ik met mijn vinger aan. Dit werkt echt wel fijner. En ook deze blijft de hele dag prima op zijn plek.

Wat vind jij van deze producten? Gebruik jij vaak blush en/of high lighter? xo Daisy 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. artisticstateofmind schreef:

    Ik heb ook een blush en de highlighter ♡ Very pretty

    Liked by 1 persoon

  2. rochellevillani schreef:

    Die ga ik ook kopen!! goede review! x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s