Mijn week in plaatjes #48

Jeeeeeminee…  het is gewoon december. Echt waar, hoe snel is het afgelopen jaar gegaan? Oké dit jaar is nog niet helemaal ten einde, de maand van de feestdagen is immers pas net gestart, maar uit ervaring weet ik dat deze nog harder vliegt dan de andere maanden. Ik neem jou in elk geval nog even mee naar afgelopen week!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

De beste manier om wakker te worden is toch wel als dat bolletje wol tegen je aan komt knorren. Heerlijk! Ze hoort dan dat ik naar de wc ga, komt naar boven gerend en kruipt nog even samen met me te luieren voor de wekker gaat. Eenmaal op kantoor was ik vergeten dat ik een afspraak had op de andere locatie, dus na een halve bak thee mocht ik alweer de kou in. Na de afspraak weer terug op m’n plek, kon ik niet inloggen. Typisch zo’n moment dat je denkt ‘prima, ga ik lekker naar huis’ hihi maar (helaas!) was hij alweer snel gefixt door ICT. Wel goed nieuws; ik heb de best hubby ever. Maar écht. Hij ging namelijk op zijn vrije dag, in alle vroegte, alle Kruidvatten in de buurt langs op jacht naar de I Heart Makeup en MUA aanbiedingen. Binnenkort zie je natuurlijk wat hij voor me heeft gescoord!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

Donderdag moest ik even heel hard duimen voor Jochem, maar helaas heeft hij zijn examen niet gehaald 😦 Ik had ’s morgens geen tijd gehad om brood te smeren en toen ze in de kantine broodjes makreel hadden was ik blij toe. Af en toe moet je jezelf even kietelen hè! Na de lunch nog even een rondje buiten gelopen met mijn collega. Mooi moment om een frisse neus te halen en meteen bij te kletsen over lopende projecten. Krijg je vaak toch even een ander inzicht dan wanneer je achter je bureau zit 🙂 Toen ik eind van de dag het kantoor verliet zag ik deze prachtige lucht. I love it! ’s Avonds nog iets heel leuks gedaan, waar ik je deze week nog wat meer over vertel!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

Vrijdagochtend moest ik vroeg op pad, want mijn auto moest nieuwe voorbandjes. Hij was in september nog wel door de keuring gekomen, maar wel met advies om voor de winter toch de banden te wisselen. Normaal gezien is het handig dat de garage vlak bij kantoor zit, maar aangezien ik op vrijdag thuis werk was het even een stuk wandelen, Jochem zijn fiets ‘pikken’ van zijn werk, naar huis fietsen en hetzelfde riedeltje eind van de middag omgekeerd doen. ’s Middags nog wel gezellig geluncht en bijgekletst met studiegenootje (die straks 4 weken op reis gaat. Ik ben zo NIET jaloers grrrr hahaha) Ook kwam ik nog een oud collega tegen die ik al 2 jaar niet had gezien. Super leuk! ’s Avonds nam Jochem me ook nog mee burgers eten bij de leukste burgertent van Goes ‘Dé Ereburger’ waar de burgers ook nog eens allemaal grappige namen hebben. Zo at ik de ‘Burgermeester’ en Jochem de ‘Domburger’. Yumm! Alleen vertelde die slimmerd tijdens het eten dat hij de volgende dag moest trakteren op z’n werk en zodoende gingen we om half 10 nog eens een appeltaart maken hahaha

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

Zaterdag voelde als een perfect Saturday. Lekker relaxt aan gedaan, gedoucht, getut. Daarna de stad in om wat cadeautjes te shoppen voor de verjaardag van die avond. De lucht was strakblauw en ondanks dat het fris was, was het heerlijk. ’s Middags stortte ik alleen een beetje in, waardoor ik niks meer heb gedaan wat ik wilde doen. Vooral op energy saving mode, zodat ik nog wel naar de verjaardag van Chantal kon. Die was super gezellig en ik heb het nog best lang volgehouden (en ik mocht bij Jochem achterop, in de regen en mega harde wind hihi)

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

Zondagochtend kwam Bailey weer lekker kroelen in bed. Daarna (eindelijk!) het fotoboek van onze huwelijksreis gemaakt en besteld (de foto is dus total latergram!). Heel benieuwd naar! ’s Middags naar Roosendaal gegaan, bij Barend op bezoek en nog een rondje in de stad gedaan. Toen we thuiskwamen had ik enorme rugpijn (autorijden in die mega harde wind is niet zo bevorderlijk) en ging dus ‘even’ op bed liggen. Twee uur later werd ik wakker haha! Nog maar even wat gegeten en toen weer verder gaan slapen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

Maandag voelde ik me nog steeds heel moe dus was beetje zombie-modus op kantoor. Toen ik naar huis ging zag ik dat iemand behoorlijk dichtbij mijn auto had geparkeerd, waardoor het mission impossible was om mijn auto in te komen. Heel irritant! Eenmaal thuis snel kreeftensoepje opgewarmd en toast met alliolie gemaakt. Love it! Daarna weer de hele middag op de bank gelegen van vermoeidheid. Jochem maakte ’s avonds pizza, hij kan dat zo goed! Normaal kroelt Bailey hooguit 5 minuten en dan is ze het alweer beu, maar deze avond heeft ze echt 20 minuten bij me gezeten. Zo lief! Ik ben nog steeds zo blij dat ze mij uitkoos in het asiel om haar nieuwe baasje te worden. Ze is zo ontzettend veel veranderd in de tussentijd, niet meer zo bang en schuw, niet meer eenkennig, luistert goed, vrolijk katje geworden.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

Dinsdag was het opeens december. Zo bizar! Ik was alleen zo mega-de-pega moe dat ik voor het eerst – in misschien wel ooit – zonder make-up naar m’n werk ging. Doe ik echt nooit, maar ik kon die extra minuutjes in bed goed gebruiken. Maar het heeft wel geholpen, want ik heb goed doorgeknald en laatste to do’s afgetikt. Want, eind van deze dag begon mijn korte vakantie woohoooe! Laatste tijd erg druk gehad, dus had wel even wat rust verdient. Hopelijk veel dingen voor mijn blog en thuis doen, maar ook tijd inruimen om lekker te chillen! Met homeofdaisies.nl gaat het de laatste tijd ook goed, weer wat nieuwe volgers erbij (Hoi volgers!) Zou ik de 100 halen voor het eind van het jaar?

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

En dat was alweer mijn weekje. Vanaf vandaag lekker genieten van mijn vrije tijd, maandag weer werken. Hopelijk kan nik alles doen wat ik wil doen, maar ook uitrusten zodat ik weer fit ben! xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantalle schreef:

  Je zal de 100 vast nog wel halen want je blog is echt heel leuk!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ah lief! Dank je wel 🙂

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s