My December wishlist

Op andere websites en blogs zie ik ze vaak voorbij komen: de wishlists. Normaal ben ik er niet zo van. Als ik iets wil hebben koop ik het wel of spaar ik ervoor. Maar met Sinterklaas, kerst én mijn verjaardag in het december-verschiet kom ik de little helpers graag tegemoet met mijn verlanglijstje. Ik kan het namelijk niet meer maken om sterretjes te zetten bij al het leuks in het Interoys boek (mijn grootste hobby als kind). Voor het gemak verdeel ik het onder in een aantal categorieën. 

homeofdaisies my december wishlist kerst sinterklaas verjaardag lijstje verlanglijstje liefde boeken dvd greys anatomy muziek

Boeken

Ik ben van mening dat mijn boekenkast nooit ‘vol’ genoeg kan raken, dus books books books! Lekkere weglezers, bloedstollende thrillers of inspiratie/blog boeken. Zeker die laatsten staan hoog in de ranking zoals de boeken van Lauren Conrad, Serena Verbon (Beautylab.nl) of Anna Nooshin (NSMBL.nl). Love it!

homeofdaisies my december wishlist kerst sinterklaas verjaardag lijstje verlanglijstje liefde boeken dvd greys anatomy muziek

Kleding

Omdat ik een muts ben met kleding (het past nooit zoals ik wil dat het past) is een passessie geen overbodige luxe. Dus… kom maar op met die H&M bonnen, Fashion Cheques of ander shoptegoed. Komt helemaal goed terecht 🙂 Daarnaast wil ik heel graag lange laarzen, een klein zwart tasje die ik crossbody kan dragen en een (high waist) kokerrok tot op knie. Sjaals die tevens dienst kunnen doen als dekentje wil ik ook nog aan mijn collectie toevoegen. En een dikke, warme jurk met lange mouwen die ik ook naar kantoor kan dragen zou ik ook nog willen.

homeofdaisies my december wishlist kerst sinterklaas verjaardag lijstje verlanglijstje liefde boeken dvd greys anatomy muziek

Muziek

Geen hond meer die CD’s koopt, behalve ik. Want ja, mijn barreltje heeft enkel een ingebouwde cd-speler en geen MP3 speler of andere aansluiting. CD’s helpen mij en mijn auto lange ritten door 🙂 Hoogst op mijn lijstje staat Delirium van Ellie Goulding. Die moet ik namelijk flink oefenen voordat we eind januari naar haar concert gaan in de Ziggo Dome. En niet te vergeten, het nieuwe album van Adele. Sowieso epic!

homeofdaisies my december wishlist kerst sinterklaas verjaardag lijstje verlanglijstje liefde boeken dvd greys anatomy muziek

Beauty 

Hallo, ja, heeft u even? Er zijn werkelijk a gazillion items die ik nog wil hebben. Hebberig? Hoe kom je erbij! Ik noem even snel: NYX Concealer Wand 003 Light, Makeup Revolution Ultra Sculpt & Blend CollectionMakeup Revolution Mermaids Forever, ik kwijl al een jaar op de geur Dolce van Dolce&Gabanna en vind ik Decadence van Marc Jacobs delishhh (en hoe tof is die tas uhh bottle?!). Om maar een zijstraat te noemen.

DVD

Jaaaa op 16 december komt ein-de-lijk seizoen 11 van Grey’s Anatomy uit op DVD. Hopelijk stopt iemand hem onder de boom of een paar dagen later bij mijn verjaardagsontbijtje. Zo niet, bestel ik ‘m de volgende dag lekker zelf. Can’t wait! Heb nog niks gezien, alleen weet ik wel wat er met MacDreamy gaat gebeuren (boooe!!!)

homeofdaisies my december wishlist kerst sinterklaas verjaardag lijstje verlanglijstje liefde boeken dvd greys anatomy muziek

 

Overig

Wat ik stiekem nog het allermeeste hoop is dat ik (=we) in december ons trouwalbum in ontvangst mogen nemen. Natuurlijk heb ik alle foto’s al op de computer gezien, maar het hele boek kunnen doorbladeren lijkt me toch wel bijzonder. Mijn moeder heeft aangeboden deze te maken en nu alle foto’s bewerkt zijn hoop ik dat ze de tijd vind om ze te rangschikken.

En na die mega opsomming van die belachelijke materialistische dingen, hoop ik vooral op een maand vol gezelligheid. Geen stress. Lekker eten. Veel liefde. Omringd worden door vrienden en familie. Knussigheid. Kusjes en knuffels. Fijne december! xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Bettie schreef:

    Goede smaak heb je!! Van boeken kun je nooit genoeg hebben en de cd’s van ellie en adele zijn goed.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s