Mijn week in plaatjes #47

Wat gaan de weken toch weer snel voorbij. Had ik het nog met Jochem over deze week. Het lijkt soms wel alsof we al een eeuwigheid getrouwd zijn, omdat we alweer zoveel dingen hebben gedaan en beleeft in de tussentijd. Ook zijn we alweer aan het dromen van volgende stappen (nee, geen baby! Maar verhuizen!). De weersverandering moet ik wel erg aan wennen, brrrr wat een kou.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

Woensdag was ik weer vroeg wakker. Dan ga ik lekker scrollen voor Facebook en Instagram. Daar zag ik die kast. Wow! Die wil ik écht wel in ons volgende huis (in deze is daar geen ruimte voor). Kreeg overigens meteen allemaal berichtjes of ik ga verhuizen: nog niet. Maar hopelijk wel in 2016, eerst eens even kijken hoe het met de financiën zit 🙂 Ik was wel super gaar en had veel pijn de hele dag dus de Minion was ook op zijn plaats. De salade voor lunch was weer super yummie! Ik werkte eerst veel op een andere locatie, waar de salades echt verrukkelijk waren. Nu gaan ze het op de andere locatie ook eindelijk snappen hihi I love it! Verder eigenlijk weinig gedaan die dag buiten het werk.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

Donderdag heel veel thee gedronken, want wat was her vies weer. Ik was alleen vergeten dat ik 2 afspraken had op de andere locatie, maar met een capuchion op ging ik toch maar lopen. Vlakbij mijn werk staat één van de Goese duiven op een flat en toevallig heb ik die laatst in een reclame gezien. Weet alleen niet meer van welk merk en heb hem daarna ook niet meer gezien. Ging in elk geval over de artiest die het kunstwerk heeft gemaakt. Hoe awesome dat je zoiets mega groots kunt schilderen terwijl je aan een bakje tegen de flat aan hangt. Eind van de dag las ik op de website van PZC een bericht over dat er weer asielzoekers in Goes worden opgevangen eind deze maand. De reacties die erop kwamen waren weer ongelooflijk. Bah. Ik kan me zo moeilijk vinden in de ongenuanceerde berichten die erop komen. Alsof mensen niet verder kijken en denken dan hun neus lang is… Op de terugweg reed ik nog langs Jochem zijn werk. Super gezellig met iedereen gekletst en op ’t laatst mocht ik in de Tempur Cabine. Héél relaxt. Iemand geld om mij dit (hele dure maar oh zo fijne) bed voor mijn verjaardag te geven (wink wink, hint hint). Kreeg wel een kussen mee om te proberen 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

Vrijdag was ik weer heel vroeg wakker. Ik maakte van de tijd gebruik om weer eens te kleuren in een kleurboek voor volwassenen. Was alweer heel lang geleden! Fijn 🙂 Daarna ontbeet ik voor het eerst evah met kokosbrood. Wilde Jochem graag kopen en ik moet zeggen; yumm! Ik werkte ’s morgens thuis en ’s middags stortte ik beetje in van vermoeidheid. Alleen.. KPN had storing dus de hele dag geen TV. Mezelf maar vermaakt met internet en daarna nog dvd’tjes gekeken. Ik ontdekte mezelf nog een aantal keer in de after movie van FunFest, super grappig. Ik ging vroeg naar bed, want: luister naar het fluisteren van je lijf… Yup!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

 

Zaterdag was Jochem vrij, oh wat was ik daar blij mee. Met zijn nieuwe baan heeft hij nog minder vrije zaterdagen en daar baal ik soms best van. Feitelijk gezien hebben we alleen de zondag samen en maandagmiddag. Nu konden we heerlijk samen ontbijten, hebben we een video opgenomen (komt dit weekend online), zijn we naar de intocht van Sinterklaas geweest, naar de kapper, rondje door de stad, samen gekookt. Zo fijn!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

Zondagochtend lekker getut met maskertje enzo. Heerlijk! ’s Middags gingen we met paar vrienden naar de bioscoop om The Hunger Games te zien.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

Maandagochtend stuurde een vriendin een plaatje van de illustator Hause of Joey. Het deed haar aan mij denken. Ik vond de tekening vooral heel fierce! Ik werkte eventjes thuis, want daarna mocht ik assistent van de fotograaf zijn op een locatie bij mij in de buurt. Vind ik altijd super leuk om te doen, helpen met plekjes spotten, modellen neerzetten en model spelen wanneer hij proefjes schiet. Dit keer was het bij Katoen, een van mijn favo hotspots in Goes. De foto’s zijn voor een nieuwe website voor mijn werk. Daarna was de werkochtend alweer snel voorbij en ruimde ik met Jochem het huis op en maakte ik foto’s voor mijn blog. Jammer dat het nu zo vroeg donker is, kan ik de andere dagen na mijn werk niks meer schieten. Moet daar echt rekening mee houden, goed vooruit werken en plannen dus! We aten vislasagne en keken de film Salt.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

Dinsdag begon met een dikke file in de stad. Dat ik zo snel na mijn huis al stil stond heb ik nooit eerder gehad! Het leek wel een verkeersinfarct. Heb er dan ook 2x zo lang over gedaan om op kantoor te komen. Gelukkig was ik niet de enige 😉 Op kantoor had ik het weer super koud, dus heel ongezellig met de deuren dicht gezeten. En oortjes in, want dan kun je lekker doorknallen! Daarna snel naar huis, want we kregen eters op bezoek. Ohja en dat toetje. Bah.. niet kopen! Want… verslavend hihi! Gezellig avondje gehad. Voor het slapengaan alvast mijn bed voorverwarmd. Toch blij met mijn warmtematras 🙂

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary dagboek instagram bioscoop verhuizen huis kast kasten kleding shoppen winter koud guur kantoor werken tempur bed experience

En dat was alweer mijn week. Hoe was jouw week? Vind je het ook zo’n verandering nu het opeens super koud en guur is? xo Daisy 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s